"KOMŠIJA U 4 UJUTRU LUPA NA VRATA, AUTO GORI U PLAMENU" Oglasio se Taki nakon stravičnog događaja: Plašim se za svoju bezbednost
Foto: Nenad Kostić, Printscreen

užas

"KOMŠIJA U 4 UJUTRU LUPA NA VRATA, AUTO GORI U PLAMENU" Oglasio se Taki nakon stravičnog događaja: Plašim se za svoju bezbednost

Stars -

Kao bomba odjeknula je vest da je ocu Maje Marinković Takiju Marinkoviću tokom noći zapaljen auto.

Radomir Taki Marinković, Taki Marinković
foto: Nenad Kostić

Marinković je na svom Instagramu podelio fotografiju na kojoj se vidi da je došlo do totalne štete, a sada se oglasio za Kurir i otkriio detalje.

- Sinoć kad sam došao kući, legao sam da odmorim malo pogledam Maju u "Eliti", kad u četri ujutru lupa komšija na vrata. Otvorim i on viče: "Gori ti auto u plamenu". Izađem ispred na parking i imam šta da vidim. Plamen svuda, čak je i pet automobila okolo zahvatilo. Ne znam kako ovo da shvatim - rekao je Taki i dodao:

Taki MARINKOVIĆ
foto: Printscreen

- Bio sam u policiji dao sam iskaz. Nije svejedno naravno, ne znam šta se dešava. Nakon svega sam uplašen za svoju bezbednost - izjavio je Taki za Kurir.

Kurir.rs/L.M.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

02:50

Taki Marinković o nasilju nad Majom Marinković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track