ĆALETOV SIN SE OBRUŠIO NA KARLEUŠU! Pevačica ga ponizila za sva vremena: "Ko je ovaj nebitni rošavi mutant?!" HAOS U NAJAVI
Foto: Printscreen/Instagram, Privatna Arhiva

GORE mrežE

ĆALETOV SIN SE OBRUŠIO NA KARLEUŠU! Pevačica ga ponizila za sva vremena: "Ko je ovaj nebitni rošavi mutant?!" HAOS U NAJAVI

Stars -

Nikola Keljanović Kelja, svima poznatiji kao “Ćaletov sin“, dospeo je u žižu javnosti kada je pre par godina u Beogradu slupao zlatnog "poršea", ali tu se nije zaustavio sa skandalima.

On je poznat i po tome što na društvenim mrežama promoviše bahatost, rasipništvo i poroke, a vrlo često izazove gnev svojim izjavama. Ovog puta se nameračio na Jelenu Karleušu.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen/instagram/karleusastar

Kelja je potkačio pevačicu za godine, na šta Karleuša nije ostala imuna, te je poručila:

- Ko je bre sad ovaj mutant?! Zašto svaki nebitni rošavi k**ton ima prostor u medijima da vređa žene i javne ličnosti. Dokle?! Alo bre! - pobesnela je diva.

Nikola Keljanović
foto: Instagram, screenshot

Podsetimo, Jelena se već našla na udaru komentara i uvreda zbog svojih godina, a tada je u dužem obraćanju objasnila da je takve izjave ne dotiču.

- Svaki put kada me neko uvredi zato što imam 45 godina, ja smršam još 100 grama. Od bola u... Svaki put kada neko kaže da su žene "babe" sa 45, meni se izrazi još jedan trbušnjak, a d*pe mi se popne za centimetar. Svaki put kada neko kaže da su žene "stare" u 45 godina, ja budem još mlađa i brutalnija prepi*ka! Svaki put kada neko kaže da žena sa 45 ne treba da slika "s*se i dupe" ja pokažem muški polni organ od 45 centimetara. Tražili ste, gledajte! Ne vređajte žene zbog godina da ne bi počele da vređaju muškarce zbog mlitavog polnog organa, ćelave glave, pivskog stomaka i promaje na računu već sa 30! One tada obično nađu dečka od 20 godina koji tu ne vidi nikakav problem, naprotiv! - napisala je Jelena na svom profilu na Instagramu.

Kurir.rs/J.S/secretfairytale

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

00:41

Jelena Karleuša

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track