ALEKSANDRA NIKOLIĆ SAMO PAR MESECI PRED POROĐAJ PROMENILA LIČNI OPIS: Transformacija je učinila potpuno neprepoznatljivom (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

ŠOK

ALEKSANDRA NIKOLIĆ SAMO PAR MESECI PRED POROĐAJ PROMENILA LIČNI OPIS: Transformacija je učinila potpuno neprepoznatljivom (FOTO)

Stars -

Pobednica rijaliti programa "Zadruga", Aleksandra Nikolić čeka svoje prvo dete sa Filipom Carem, sa kojim je vezu započela pred kamerama šou programa.

Aleksandra Nikolić, Filip Car
foto: Nenad Kostić, Petar Aleksić

Njih dvoje su po izlasku iz "Zadruge" više puta raskidali i mirili se, a čak su bili u svađi i nakon što se saznalo da je Aleks u drugom stanju. Ipak, kako se sada čini, oni su izgladili svoj odnos i sa nestrpljenjem iščekuju da postanu roditelji devojčice.

Oni svakodnevno uživaju u njenoj trudnoći, a Aleksandra se sada povukla iz javnosti i miruje.

Međutim, i te kako je aktivna na društvenim mrežama, gde neretko pokazuje i kako izgleda u petom mesecu trudnoće.

Nikolićeva je nekoliko do sada menjala svoj imidž, a sada je iznenadila svoje fanove novom promenom.

Aleksandra Nikolić
foto: Printskrin/Instagram

Naime, Aleks se na Instagramu svojim pratiocima pohvalila novom fruzurom, a zbog vellike transformacije mnogi je na prvi pogled nisu prepoznali.

Ona je dugu, plavu kosu zamenila paž frizurom i postala brineta. Aleksandra je dobila brojne komplimente na račun svog izgleda, a među njima je bio i komentar njene bivše cimerke Jovane Ljubisavljević, koja je oduševljena njenom promenom.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:06

Aleksandra Nikolić pokazala trudnički stomak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja