INDIJSKA ZVEZDA PREPEVALA SRPSKU PESMU! Bio je na Forbsovoj listi 100 najuticajnijih ličnosti, sad obožava hit iz "Južnog vetra"
Foto: Nemanja Miščević, Marina Lopičić

Teya Dora zaludela planetu

INDIJSKA ZVEZDA PREPEVALA SRPSKU PESMU! Bio je na Forbsovoj listi 100 najuticajnijih ličnosti, sad obožava hit iz "Južnog vetra"

Stars -

Najveći hit na Balkanu “Džanum” koju izvodi pevačica Teya Dora, a koja je postala poznata kao uvodna špica serije "Južni vetar" i dalje drži tron na svim muzičkim platformama kada je o našim pesmama reč.

Teodora Pavlovska, Teya Dora
foto: Marina Lopičić

Ali, ova numera je prešla granice naše zemlje i zaludela svet. Sad je stigla i do Indije. Jedan od onih koji su "Džanum" uvrstili u svoj repertoar je i indijska zvezda, jedan od najpopularnijih pevača i glumaca Ajušman Kuran. On je toliko poznat da je 2020. godine bio na Forbsovoj listi 100 najuticajnijih osoba, a ove godine je postao UNICEF ambasador za Indiju.

Ajušman Kuran
Ajušman Kuranfoto: Printscreen/Youtube

Hit iz "Južnog vetra" obožavaju i u Bugarskoj, a pesmu Teye Dore prepevala je i njena tamošnja koleginica Andrea. Hit je stigao i do Rusije gde ga izvodi Semi, a peva se i u Americi, Engleskoj, ali i u Africi.

Kurir/A. T.

Bonus video:

00:19

Miodrag Radonjić u pratnji supruge na premijeri filma

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track