NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA JELENE I RODITELJA: Najemotivnija objava Karleuše ikad razara dušu "Jedna od retkih slika mame i tate..."
Foto: Damir Dervišagić

NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA JELENE I RODITELJA: Najemotivnija objava Karleuše ikad razara dušu "Jedna od retkih slika mame i tate..."

Stars -

Jelena Karleuša često ističe koliko joj nedostaje majka, te iako važi za jaku osobu, u tim trenucima svi mogu primetiti koliko je pevačica zapravo emotivna.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen/Instagram

Ona je uvek javno govorila koliko joj je pokojna majka Divna značila u životu i isticala da je ona bila njena najveća podrška i oslonac. Nešto ređe, Jelena je govorila o svom ocu.

Ona je sada na svom Instagram profilu objavila nikad viđenu footgrafiju iz detinjstva.

Naime, na pomenutoj fotografiji nalazi se Jelena sa roditeljima dok proslavljaju njen rođendan.

- Jedna od retkih slika sa mamom i tatom zajedno - napisala je Karleuša u opsiu fotografije.

Divna se s 19 godina, 1977. godine udala za Dragana, a 1978. godine dobili su ćerku Jelenu, danas popularnu pevačicu. U to vreme Divna je bila student Pravnog fakulteta, a Dragan kriminalistički inspektor. Razveli su se dok je Jelena još bila devojčica, a nakon razvoda njen otac je u drugom braku dobio dva sina, dok Divna nije htela da ima više dece.

Jelena Karleuša, Divna Karleuša
foto: Damir Dervišagić

Inače, Jelena je u jednom intervjuu otkrila da se plaši rasturanja porodice.

- Smatram da smo mi još uvek u braku jer sam se ja, kao dete razvedenih roditelja, uvek plašila kraha i rasturanja porodice. Ja bih to doživela kao neuspeh. Zbog Atine i Nike želim da što duže imaju osećaj zajedništva i porodice, jer je to jako bitno. Nažalost, Duško taj poriv i osećaj nema u sebi – iznela je naša pevačica.

Podsetimo, Divna Karleuša preminula je 3. marta 2019. godine posle duge i teške bolesti.

Kurir.rs/Alo

Bonus video:

00:41

Jelena Karleuša

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track