ZBOG OVE MAGIJE JELENA ĐOKOVIĆ TVRDI DA NJENA DECA NIKADA NISU PREHLAĐENA! Otkrila tajnu koja će vam ZNAČITI, vrlo je PROSTO
Foto: Marija Mladjen/ATAImages

zanimljivo

ZBOG OVE MAGIJE JELENA ĐOKOVIĆ TVRDI DA NJENA DECA NIKADA NISU PREHLAĐENA! Otkrila tajnu koja će vam ZNAČITI, vrlo je PROSTO

Stars -

Bračni par Đoković ne krije koliko pažnje pridaju na ishranu, a s godinama su i svojoj deci uspeli da "usade" šta bi trebalo da jedu od namirnica.

Jelena često govori na temu toga koliko je značajna uloga hrane u životima svakog od nas.

Novak Đoković, imidž, brada, Jelena Đoković
foto: Federico Pestellini / Panoramic / Profimedia

Poznato je da su Novak Đoković i njegova supruga Jelena Đoković zagovornici zdrave ishrane, a svoje navike prenose i na decu, ističući da im odgovara i da su nikad zdravija.

Jelena tvrdi kako je ključ te tajne upravo u zdravom doručku. Za doručak koristi kokosovo mleko u koje umeša semenke, i to redom chia semenke, semenke konoplje, maka, lana... Veče ranije ih natopi mlekom, a onda ujutru dodaje vanilu, sveže voće i sveže ceđen sok.

Jednom je prilikom istakla da su i Stefan i Tara sada samo na biljnoj prehrani. Maleni Đokovići su vegetarijanci, žive bez mesa i ribe, a njihovi roditelji tvrde kako sve što im nedostaje dobijaju preko suplemenata.

Jelena Đoković
foto: Profimedia

"Stefan je imao normalnu ishranu s mesom i ribom prvih godinu i po dana, a onda je prešao na biljnu ishranu i mnogo je dobro i mnogo je zdrav, a Tara je od početka do kraja, samo na biljnoj ishrani, hvala Bogu nikada nismo imali problema s njenim zdravljem", objasnila je.

Kurir / Srbija Danas

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja