"MOGLI SU DA ME PREKINU" Brena se oglasila nakon saopštenja HRT da je zloupotrebila gostovanje kod njih! Evo šta sve kaže pevačica
Foto: Printscreen YT

nasatao haos

"MOGLI SU DA ME PREKINU" Brena se oglasila nakon saopštenja HRT da je zloupotrebila gostovanje kod njih! Evo šta sve kaže pevačica

Stars -

Lepa Brena se oglasila nakon saopštenja Hrvatske radio-televizije u kojem su istakli da je intervju namenjen razgovoru o karijeri zloupotrebila za promociju sopstvenog biznisa.

Lepa Brena
foto: Petar Aleksić, Shutterstock

Pevačica našla se u središtu skandala nakon intervjua koji je dala Hrvatskoj radio-televiziji. Na muzičku zvezdu ostvrila se lavina sramnih komentara, a danas se tim povodom oglasio i tamošnji Javni servis.

Brena ističe da nije imala zlu nameru.

- Bila sam potpuno euforično raspoložena zbog promocije projekta i Aleksandrinog koncerta da mi niko nije rekao da je zabranjeno pričati o mojim proizvodima. Nisam imala nameru da povredim prava za reklamu, namerno. Niko mi to izričito nije ni zabranio. Mogli su da me prekinu u svakom trenutku i ne bih se uvredila. Imali smo sto drugih tema za razgovor - kaže Brena.

Podsetimo, Lepa Brena početkom decembra provela je nekoliko dana u Hrvatskoj, a provedene dane u Zagrebu iskoristila je i kako bi dala intervju HRT-u. Gostovanje u emisiji "Kod nas doma" izazvao je lavinu negativnih komentara, a slavna pevačica u jednom od njih nazvana i smećem.

-Bila je gošća ili je plaćena reklama kao sve reklame? Reklame podnosim. Glazbeno smeće kao gost je televizijsko civilizacijsko dno, EPP je za džabe, Šulentićeva je pita o šoubiznisu, a ova krenula o čudotvornim čarapama tri minuta - samo su neke od reakcija.

Lepa Brena
foto: Kurir

Ovim povodom danas se oglasila i hrvatska televizija.

- U emisiji "Kod nas doma" koja se emitovala 4.12.2023. jedna od gošći bila je pevačica Lepa Brena. Gošća je bila prethodno upoznata sa svim temama razgovora. Scenario gostovanja sadržavao je sledeće teme: predpraznično vreme, kako ga ona provodi sa svojom porodicom, o njenim koncertima pred mnogobrojnom publikom, njena pevačka karijera, uspomene na Zagreb, fenomen pet rasprodatih Arena Aleksandre Prijović i najava njenog koncerta u Areni Zagreb sledeće godine. No, uprkos toma gošća je nažalost iskoristila gostovanje u emisiji uživo i reklamirala svoj novi preduzetnički projekat. Niko uključen u stvaranje ove popularne poslepodnevne zabavne emisije nije imao nameru da se bavi reklamiranjem navedenih proizvoda - istakli su sa HTV-a.

Kurir/ Informer

Preneo: A.T.

Bonus video:

00:07

Lepa Brena sa Bobom stigla u Zagreb

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track