SEĆATE LI SE VODITELJKE EMISIJE 48 SATI SVADBA? Nestala iz javnosti, udala se na nesvakidašnji način, a evo kako sada IZGLEDA!
Foto: Printscreen

SEĆATE LI SE VODITELJKE EMISIJE 48 SATI SVADBA? Nestala iz javnosti, udala se na nesvakidašnji način, a evo kako sada IZGLEDA!

Stars -

Irena Spasić Stojanović veliku popularnost stekla kao domaćica emisije "48 sati svadba", a posebno je zanimljivo da se upravo pred kamerama ove emisije i sama udala.

Na ludi kamen, sa svojim suprugom Dejanom, stala je 2010. godine, a svadbi su prisustvovali čak i neki učesnici ove emisije. Godinu dana kasnije Irena je rodila ćerkicu Neru, a kada se vratila sa porodiljskog voditeljka je stala iza kamere i privremeno se povukla iz voditeljskog posla.

Posle 11 godina takvog rada, Irena je počela da radi na poziciji producenta i glavnog i odgovornog urednika na jednoj Pored toga što je izgubila veliki broj kilograma Irena je promenila i frizuru, zbog čega izgleda poptuno drugačije. Njen zaštitni znak godinama je bila kratka kosa, dok sada ima dugu.

Ona se pre dve godine, u intervjuu za Nova.rs osvrnula na svoj život i otkrila kako sada provodi vreme.

„Ja sam prvenstveno mama i supruga. Danas imam druge prioritete, a nekada sam sebi mogla da priuštim posao na terenu, odsustvo od kuće po više dana i bilo mi je to veliko životno iskustvo. Radila sam 11 godina emisiju ’48 sati svadba’, obišla čitavu Srbiju i region, stekla prijatelje za čitav život, upoznala divne ljude. Bio je to divan period i rado ga se sećam. Ali i studijske emisije imaju svoju draž i za razliku od terenskih snimanja na njima imam uvek frizuru“, rekla je Irena i priznala da ne bi ponovo pravila svadbu pred kamerama.

kurir.rs/I.L/ instagram: izuvanje_sa_irenom

Bonus video:

00:08

Prva voditeljka slagalice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track