JK I PRIJA OČI U OČI NA JAVNOM MESTU! Svi očekivali DRAMU i HAOS, a desio se obrt! Oglasila se Karleuša, čvrsto joj obećala JEDNO
Foto: Petar Aleksić, Public Privatna Arhiva

JK I PRIJA OČI U OČI NA JAVNOM MESTU! Svi očekivali DRAMU i HAOS, a desio se obrt! Oglasila se Karleuša, čvrsto joj obećala JEDNO

Stars -

Ono što su se mnogi nadali, u sredu naveče se i desilo. Jelena Karleuša i Aleksandra Prijović susrele su se oči u oči u jednm prestoničkom restoranu.

Kako saznajemo, Jelena je, nakon snimanja jedne emisije, otišla da se ugreje toplim čajem, s obzirom na to da se i dalje zdravstveno ne oseća najbolje. Igrom sudbine, u istom restoranu se zatekla i Aleksandra Prijović, s kojom su je mediji dovodili u vezu i u negativnom i u pozitivnom kontekstu.

Jelena Karleuša
foto: Pritnscreen/Instagram

U prvom trenutku nisu videle jedna drugu, a kada je Prija krenula iz restorana, ugledala je Karleušu. Svi prisutni su očekivali varnice ili neprijatan susret, a dogodila se potpuno neočekivana situacija. Naime, Prija je kulturno prišla Jeleni, pozdravila se i zahvalila joj se na nedavnoj javnoj podršci i savetima.

Sada se oglasila i sama JK i otkrila o čemu je pričala sa mlađom koleginicom.

Jelena Karleuša
foto: Ata images

- Prija je izuzezetno prijatna žena koja mi je prišla s puno poštovanja, pohvalila moju decu kao lepo vaspitinu i neodoljivo me podsetila na Jelenu Rozgu, Draganu Mirković i Natašu Bekvalac, koje su isto tako megafine u komunikaciji sa mnom. Šta da kažem, sem da me vole te blage žene (ne znam šta vide u meni divljoj). I da me tim "mac mac", pristupom potpuno razoružaju. Da sam muško, vrtela bi me oko prsta, kupila bih im po Birkin, ovako imaju svu moju podršku - napisala je Karleuša na Instagramu.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

00:07

Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović oči u oči na aerodromu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track