PRAZNIČNA ČAROLIJA U DOMU ESTRADNOG PARA! Jelka do plafona sa JARKO crvenim kuglama sva šljašti a deca ne skidaju pogled (FOTO)
Foto: Kurir Televizija

CRVENO DA SLUTI NA RADOST

PRAZNIČNA ČAROLIJA U DOMU ESTRADNOG PARA! Jelka do plafona sa JARKO crvenim kuglama sva šljašti a deca ne skidaju pogled (FOTO)

Stars -

Pevačica Ivana Pavković i Petar Mitić započeli su svoju ljubav nakon jednog muzičkog takmičenja a danas imaju veliku harmoničnu porodicu.

Ivana Pavković, Petar Mitić
foto: Kurir tv

Ne kriju koliko vole, da u pauzama od nastupa i snimanja, provode vreme sa svojim sinovima, a sada su pokazali i delić atmosfere iz doma u kom vlada praznična atmosfera.

00:38

Ivana Pavkovic

- Volim novogodišnju euforiju, srećni oni, srećni mi. Uživam u pogledu, naš topli dom – napisala je Ivana na društvenoj mreži Instagram.

1 / 7 Foto: Printscreen/Instagram

Inače, Ivana Pavković i Petar Mitić su pre nekoliko meseci proslavili prvi rođendan blizancima.

Njih dvoje su tom prilikom otkrili i kako se snalaze u roditeljstvu, ali i sa finansijama.

Petar Mitić, Ivana Pavković
foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Uzimamo dečiji dodatak. To već nekako ide elektronski, samo uđeš u taj sistem, a i eto ja za troje dece, šta fali? - rekla je Ivana kroz smeh, pa onda istakla:

- Više razmišljamo o vaspitanju, njihovom ponašanju, sad u školi, kako će oni prihvatiti, kako će biti prihvaćeni, više nam je to bitno nego neki drugi momenat.

Kurir.rs/ Blic/ preneo/N.K.

04:19

PETAR MITIĆ I PAVKOVIĆ IVANA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track