ZVEZDA GRANDA DOBILA 2.000 EVRA OČAS POSLA! Pevačicu kitili NOVČANICAMA, jedan refren bio PRESUDAN! Letele šuške sa SVIH STRANA
Foto: Instagram, screenshot

Krenulo joj

ZVEZDA GRANDA DOBILA 2.000 EVRA OČAS POSLA! Pevačicu kitili NOVČANICAMA, jedan refren bio PRESUDAN! Letele šuške sa SVIH STRANA

Stars -

Prošlogodišnja finalistkinja muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Martina Jozinović, pokupila je brojne simpatije publike tokom svog učešća u ovom šouu, a nastupima i pojavom pleni i danas.

Iako su je svi očekivali u ulozi pobednice, Martina nije doživela pobedu, ali to je nije sprečilo da nastavi da gradi svoju karijeru.

Martina Jozinović
foto: Printscreen TikTok

Martina je tako započela da nastupa sa svojim bendom, a koliko joj dobro ide svedoči video koji se pojavio na društvenim mrežama.

Naime, na videu se primeri da Martina nastupa na privatnom veselju gde su brojne zvanice okupljene oko nje.

@fakatcombo Martina i FAKAT COMBO band pokidali ovu pjesmu! #fakatcombo #fyp #band #martinajozinovic #music ♬ Originalton - FAKAT COMBO

Atmosfera je bila na vrhuncu tokom cele večeri, a energija je došla do usijanja kada je Martina zapevala pesmu Selme Bajrami „Pijanico“.

Svi prisutni su tokom izvođenja stihova ove pesme pali u trans, te pevačicu počeli da kite novčanicama, a gotovo je nemoguće ne primetiiti da je Martina samo za izvođenje refrena dobila 2.000 evra bakšiša!

Martina Jozinovic
foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, Martina se u Zvezdama Granda takmičila prethodne sezone, a mentorka joj je bila Marija Šerifović.

Kurir.rs/Grand/Prenela: K.M.

Bonus video:

03:44

ŠOU! SAŠA POPOVIĆ ZVAO PLESAČE U ZVEZDE GRANDA! Ono što je video ga ODUŠEVILO: Čim završite sa Draganom JA VAS PREUZIMAM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track