"BOLJE DA NE UZIMAŠ MIKROFON U RUKE" Branku napali nakon SKANDALA sa falširanjem: Oglasila se pa ŽUSTRO odgovorila, a krivac je..
Foto: Kurur televizija, Shutterstock

ko je kriv?

"BOLJE DA NE UZIMAŠ MIKROFON U RUKE" Branku napali nakon SKANDALA sa falširanjem: Oglasila se pa ŽUSTRO odgovorila, a krivac je..

Stars -

Branka Sovrlić nakon jedne emsije u kojoj je gostovala dobila je niz negativnih kritika na račun svog pevanja, pevačica se oglasila i žustro odgovorila svima.

Branka Sovrlić
foto: Kurir televizija

Korisnici društvenih mreža su je ismevali na društvenoj mreži X zbog falširanja u uživo emisiji, a Branka se sad oglasila povodom ove situacije.

Pevačica je tada otpevala par pesama, a Branka kaže da je uglavnom bio problem zbog orkestra i mikrofona.

- Znate kako, meni su dali mikrofon koji je bio loš, a to se čulo tako i zbog lošeg orkestra - rekla je Branka, pa se dotakla još jedne gošće u emisiji.

Branka Sovrlić
foto: Marko Jović

- Orkestar u emisiji je zaista grešio, a Ćana je bolje zvučala jer je imala drugi mikrofon i povela je svoj orkestar. Međutim, sve se čulo jasno kada sam uzela drugi mikrofon i otpevala "Tamburalo momče u tamburu", to je odlično zvučalo - kazala je Branka

- Mnogo pesama sam otpevala u karijeri, imam toliko tonskih zapisa u Radio Beogradu, meni je žao jer je pitanje šta je od toga sačuvano. Što se tih komentara tiče, pa neka pišu, šta da im radim. Ja ne želim da se tu mnogo upuštam u sukobe, dobra sam žena i imam svoju karijeru - rekla je Branka za pomenut medij.

Ognjen Amidžić
foto: Printscreen

Ognjen Amidžić je, sa druge strane, imao šta da kaže ovim povodom.

- Imamo uvek drugačiji orkestar u emsiji, a ovog puta je klavijaturista bio odustan zbog slave pa je došao drugi. Što se Ćane tiče, ona nije dovela svoj orkestar u emisiji, već je imala samo svog klavijaturistu, zato što su pesme koja ona peva specifične i ne ume svaki klavijaturista da ih osvira. Bilo je generalne probe pred emisiju kao i uvek - istakao je Ognjen i dodao:

- Branka je dobra pevačica, istaknuta estradna umetnica, ima svoje hitove i sve pohvale imam za nju. Ne bih komentarisao ničije pevanje, svi u mojoj emisiji imaju iste uslove i uvek je isti protokol. Negativne komentare na mrežama nisam video, i ne bih da pravim sad neku frku.

Kurir.rs/ Blic/ preneo/ N.K

03:22

NE MOŽETE PREKO NOĆI DA POSTANETE PEVAČ! Branka Sovrlić udarila na sve pevače u pokušaju: TO JE BOŽIJI DAR I VEĆ JE SVE ZACRTANO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track