SANJA MARINKOVIĆ PROGOVORILA O LJUBAVNOM ŽIVOTU! NE ZNAM GDE JE PROBLEM To što nije na fotografijama ne znači da ga nema (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

kurir tv

SANJA MARINKOVIĆ PROGOVORILA O LJUBAVNOM ŽIVOTU! NE ZNAM GDE JE PROBLEM To što nije na fotografijama ne znači da ga nema (VIDEO)

Stars -

Voditeljka Sanja Marinković govorila je u emisiji Divan Šou kod Ivana Gajića o svom ljubavnom statusu.

- Ljude to zanima, verovatno zato što se ja stalno šalim na svoj račun u svojoj emisiji. Stalno pričam niko me neće. A onda gde god putujem svi nagađaju s kim sam otputovala, da li je moguće da stalno idem sa drugaricama, a nema Strahinje, mog sina, na fotografijama. Strahinje nema na slikama, jer ne voli da se lika, ali tu je. A dečka nemam - rekla je Sanja.

02:12

SANJA MARINKOVIĆ PROGOVORILA O LJUBAVNOM ŽIVOTU! NE ZNAM GDE JE PROBLEM To što nije na fotografijama ne znači da ga nema

Gosti i voditelj su bili u blagoj neverci, ali Sanja je potvrdila da trenutno nije u emotivnoj vezi.

- Nema, stvarno nema. A šta je tu problem sa tim? Ja bih volela da mi vi kažete. Ne znam, ja stvarno ne znam gde je problem. Ja često tako sedim kao sa vama sada i pričam sa svojim drugaricama i uvek kažem: Bože ljudi šta je problem, pa ja ne mogu nikoga da nađem! Razmišljala sam da me neko nije uvračao, tako smo se šalili.

divan šou
foto: Damir Dervišagić

Kao jedan od mogućih navela je to što je javna, uspešna ličnost, pa muškarci možda imaju strah da joj priđu.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

03:10

DIAVN ŠOU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track