VOĐENA U POLICIJU NA TREŽNJENJE, VALJALA SE PO TROTOARU, RASTI UNIŠTILA AUTO! Ovo su skandali Ane Nikolić, nižu se jedan za drugim
Foto: Damir Dervišagić

VOĐENA U POLICIJU NA TREŽNJENJE, VALJALA SE PO TROTOARU, RASTI UNIŠTILA AUTO! Ovo su skandali Ane Nikolić, nižu se jedan za drugim

Stars -

Pevačica Ana Nikolić je u žiži javnosti otkako je zaratila s kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom, kada je navodno došlo do čarki između njih u toku saradnje, nakon čega je usledio i fizički obračun. To javnost nije iznenadilo jer su mnogi, po svemu sudeći, navikli da Paraćinka pravi skandale, a ovo je samo još jedan u nizu!

Ana Nikolić
foto: Nenad Kostić, Damir Dervišagić, ATA images

Pre incidenta s Raletom, Nikolićka je pravila haos na javnim mestima, pa je tako pričala kako je prala noge votkom, valjala se po ulici u alkoholisanom stanju, a u javnost su ranije isplivale i glasovne poruke u kojima priča kako je bivšem suprugu Stefanu Đuriću Rasti grebala auto ispred stana u kom je živeo, nakon što nije odgovarao na njene pozive.

Na društvenim mrežama i danas mogu da se nađu snimci na kojima se vidi kako pevačica sedi nasred trotoara, dok je prijateljice snimaju. Ona je snimke kačila na Instagram, ali na nekim je mutirala zvuk jer je bilo evidentno da se svađala s ljudima koji su joj pričali da se skloni s ulice i uđe u auto. Inače se priča po gradu da Anu obično vozi vozač kad planira da pije, pa je navodno promenila nekoliko saradnika koji su se žalili da je nepodnošljiva u ovakvim situacijama.

Vozila po travi, pa je zaustavila policija

Paraćinku je jednom prilikom uhvatila ekipa "Paparaco lova" u trenutku kada je divljala po gradu i vozila po zelenim površinama.

Ana je sela besna za volan, pa je u saobraćaju napravila nekoliko prekršaja. U trenucima kada je zaustavila policija navodno je rekla da žuri i da u brzini nije videla da vozi po zelenim površinama. Tom prilikom pevačica je zakačila i nekoliko automobila, pa se dodatno vadila na stres i to da je uznemirena vozila, te se izvinjavala uniformisanim licima.

Ana Nikolić
foto: Instagram/ananikolicofficial

Alkoholom se prala na javnom mestu

Urnebesnim izjavama Ane Nikolić nema kraja, a u najnovijoj je objasnila da uvek sa sobom nosi flašu votke jer njome pere noge i ne koristi je da bi pila.

- Hodala sam na nekom snimanju po Medini bosa u šest sati ujutru. To je bilo tako prljavo, pa sam morala da se snađem i očistim se. Morala sam noge da sterilišem votkom. Posle kažu: "Ana pije", pa ne pijem, samo sterilišem noge votkom... Šta da radim - rekla je pevačica u jednoj emisiji.

Rasti izgrebala auto od 100.000 evra

Pre nekoliko godina Ana je bivšem suprugu Stefanu Đuriću Rasti izgrebala auto vredan 100.000 evra samo zato što nije odgovarao na njene poruke i pozive. Ona se poverila drugarici kojoj je snimila glasovnu poruku, u kojoj je objasnila kako je u naletu besa napravila veliku štetu.

Stefan Đurić Rasta, Ana Nikolić
foto: Damir Dervišagić, ATA Images

- Prema Rasti sam imala milosti. Njemu nisam slupala auto, ali sam u pidžami u pola noći došla taksijem ispred njegove zgrade. Ne znam da li smo se zabavljali ili smo se bili tek venčali. Nešto od ta dva. Uglavnom, mnogo me iznervirao jer nije hteo da mi se javi na telefon. Uzela sam ključ i grebala po celom autu, napravila sam štetu od nekoliko hiljada evra - čuje se u audio-zapisu koji je poslala prijateljici.

Uništila kožu, pa bežala na selo

Nikolićka je pre nekoliko meseci bila u centru skandala nakon što je isplivao snimak na kom pokazuje da ima rane na licu.

Ana Nikolić
foto: Damir Dervišagić, Printscreen

Kratere je navodno dobila nakon nekoliko tretmana koje je radila na licu, pa je izazvala reakciju kože. Bilo je i onih koji su komentarisala da je pevačica mešala lekove i alkohol, ali je ona to oštro demantovala, pa je pojedine saradnike molila za pomoć da bi što pre sanirala problem na licu.

Privođena na trežnjenje

Pevačica je prvi put uhapšena zbog vožnje u pijanom stanju 2006. Ona se zajedno sa majkom, u gluvo doba noći, vraćala iz kluba.

- Policija me je te večeri dva puta zaustavljala i kada su me zaustavili treći put mislila sam da je u pitanju skrivena kamera. Nije bila šala u pitanju, a policijska kontrola nas je stigla. Rekli su da moraju da podnesu prijavu zato što sam bežala - ispričala je Ana svojevremeno za domaće medije.

Ana Nikolić
foto: ATA images

U novembru 2010. ona je privedena u policijsku stanicu na trežnjenje. U sebi je imala preko dva promila alkohola.

Prilikom policijske kontrole Nikolićeva je vređala policajce. Ona je, naime, bila na suvozačevom mestu, a njen brat Marko je upravljao vozilom. Kada ih je polcija zaustavila ona je počela da se raspravlja sa njima. Kasnije je rekla:

- Bili smo na snimanju spota i posla toga smo želeli da proslavimo uspeh. Bilo nas je dvadesetak i svi smo malo popili. Moj brat Marko je vozio auto, a ja sam bila na suvozačevom mestu. Marko je počeo da se svađa sa njima, a ja sam samo želela da zaštitim brata. Privedena sam zbog napada na policajce, a Marko zbog napada i vožnje u pijanom stanju. Ma nije se desilo ništa strašno svi smo mi živi ljudi - ispričala je tada Ana za Blic.

Kurir/Republika/Preneo: I.L.

Bonus video:

01:00

Ana Nikolić podivljala u kolima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track