JK OTKRILA TAJNU PIŠTOLJA IZ ARENE! O ŠOK kostimu svi bruje danima, pa opet PECNULA Priju: Ne ide da ona ovo nosi uz "Dam, dam"
Foto: Printscreen/Instagram

progovorila

JK OTKRILA TAJNU PIŠTOLJA IZ ARENE! O ŠOK kostimu svi bruje danima, pa opet PECNULA Priju: Ne ide da ona ovo nosi uz "Dam, dam"

Stars -

O stajlingu Jelene Karleuše na koncertu Milice Pavlović, kada je na grudima i gaćicama imala samo pištolje, ne prestaje da se priča danima!

Sada je Jelena na svom Instagramu objasnila kako je ovaj neobičan kostim nastao, te da njega može da nosi samo određena vrsta performera, kao što je ona, ali ne i na primer - Aleksandra Prijović.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen/Instagram

- "Killer body" set... Da, ovaj neverovatan set je napravio naš čovek, Srbin. Zanimljivo je da nije ni trepnuo kad sam mu saopštila ideju i zamisao šta želim da obučem. Obično ljudi imaju one strejterske reakcije: "Jesi li ti normalna?", itd... Vlada je smireno saslušao i rekao: "Nikakav problem!" Kada vam dođe čudna osoba, najpogrešnija stvar koju možete da uradite jeste da paničite i pokažete strah. Morate da delujete hladnokrvno. Elem, Vlada je i neko ko mi pomaže oko pravljenja raznih proteza za Alfu i neće da naplati, tako da hvala i ovim putem. Živ bio i dabogda te Bijonse zvala uskoro. Ili bar Niki Minaž, Kardi Bi - napisala je JK, pa je objasnila ko može na sceni da nosi ovakve vrste kostima, a da ne izgleda smešno:

Jelena Karleuša, Aleksandra Prijović
foto: Petar Aleksić, Public Privatna Arhiva

- P.S.: Naravno da ovakav kostim mora da ide i uz određenu muziku, fazon, performans... Svakako ne ide da Prija ovo nosi uz "Dam, dam" ili tako nešto. Ovo su kostimi za drugu vrstu svega - napisala je Karleuša.

Podsetimo, Jelena je izdominirala u kostimu sa pištoljima preko grudi i gaćica, a kada su krenuli taktovi pesme "Karly bitch" publika u Areni je doslovno bila u transu.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

00:54

Jelena Karleuša gošća na koncertu Milice Pavlović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track