MARIJA ŠERIFOVIĆ SA SINOM DOŠLA U BEOGRAD: Objavila fotke iz stana, na sve strane baloni i ukrasi, a ovako se obratila FAMILIJI
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

SREĆNA

MARIJA ŠERIFOVIĆ SA SINOM DOŠLA U BEOGRAD: Objavila fotke iz stana, na sve strane baloni i ukrasi, a ovako se obratila FAMILIJI

Stars -

Marija Šerifović nedavno je dobila sina uz pomoć surogat majke kome je dala ime Mario.

Marija Šerifović
foto: Kurir televizija

Mnogobrojni prijatelji i ličnosti sa estrade oduševljeno i puni ljubavi su čestitali pevačici na najvažnijoj ulozi u životu, a Marija već danima ne krije sreću.

Prva objava sa bebom odjeknula je poput bombe, a sada je Šerifovićeva otkrila da su stigle u porodični topli dom i da će uskoro primati posete svih dragih ljudi koji jedva čekaju da je vide.

Marija Šerifović
foto: Printskrin/Instagram

- Ea pa, babe, dede, strine, stričevi, prijatelji, braćo i kumovi - poklone primamo od sutra od 10:00 - napisala je Marija.

Podsetimo, nedavno je govorila o ženi koja joj je podarila dete.

- Pre nego što sam se odlučila za surogat materinstvo, više puta sam pokušala da iznesem trudnoću i nisam u tome uspela, na moju veliku žalost. Zaista ne želim javno da objašnjavam medicinske razloge za to, ali surogat materinstvo je konačno bio moj jedini izbor - ispričala je.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

01:32

Marija i Verica Šerifović o voditeljki elitnoj prostitutki

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track