JANJUŠEVA MAJKA IZ MEDIJA SAZNALA ZA SMRT SINA: Mihailo planirao praznike sa porodicom "Držimo se kako možemo, u šoku smo..."
Foto: Printscreen/Instagram

JANJUŠEVA MAJKA IZ MEDIJA SAZNALA ZA SMRT SINA: Mihailo planirao praznike sa porodicom "Držimo se kako možemo, u šoku smo..."

Stars -

Rođeni brat učesnika "Elite 7" Marka Janjuševića Janjuša, Mihailo Janjušević, pronađen je mrtav u 27. godini u iznajmljenom stanu u Beogradu, a sumnja se da je u pitanju samoubistvo.

Mihailo Janjušević, Marko Janjušević Janjuš
foto: Nikola Anđić, Printscreen/Instagram

Janjuša su momentalno izveli iz Elite, nakon čega su mu saopštili ove tužne vesti, a domaći mediji su kontaktirali porodicu Janjušević, koja je otkrila gde će Mihailo biti sahranjen, ali i kako su saznali za njegovu smrt:

Mihailo Janjušević
foto: Pritnscreen/Instagram

- Kako mogu da budem, ne znamo šta nas je snašlo i nemamo pojma šta se desilo našem Mihailu. Ne zna se ni šta se dešavalo u stanu u kom je bio. Retko smo bili u kontaktu, on je najviše sa majkom komunicirao. Majka je u šoku, šta da kaže žena. Mihailo je trebalo da dođe kod nas u Prijepolje sad za praznike - rekla je Janjuševa baka, da bi se potom na telefon javila tetka, koja je objasnila da majka od boli nije mogla da se javi na telefon.

Mihailo Janjušević, Marko Janjušević Janjuš
foto: Damir Dervišagić, Pritnscreen/Instagram

- Ništa nam nisu rekli. Mi nećemo da idemo u Beograd, Mihaila treba da dovezu u Prijepolje. Ovde će biti sahrana. Držimo se kako možemo, teško nam je i hvala svima koji su zvali. Mi smo iz medija saznali da je Mihailo pronađen mrtav. Nismo ništa u početku znali. Ostali smo u šoku - otkrila je tetka pokojnog Mihaila.

Telefoni za pomoć

SOS telefon za pomoć SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org. Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

01:00

JANJUŠEVA SKANDALOZNA DIVLJA VOŽNJA: Marko Janjušević ne mari za ljudske živote i ZAKON: Vozi brzo, bez pojasa i NE DRŽI VOLAN!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track