"PREPONOSNA SAM NA JAKOVA" Seka o porodici i praznicima, spomenula i devojčicu koju je vodila na MATURU: Planiram da je posetim!
Foto: Marko Suvić

analizirala godinu

"PREPONOSNA SAM NA JAKOVA" Seka o porodici i praznicima, spomenula i devojčicu koju je vodila na MATURU: Planiram da je posetim!

Stars -

Seka Aleksić na novogodišnjem ručku druženja sa sedmom silom govorila je govorila o Novoj Godini, nastupima, uspesima i porodici.

Seka Aleksić
foto: Kurir

Pevačica se pojavila u crnom od glave do pete, a sve prisutne je oduševila svojim stajlingom i novom linijom koju je dovela do savršenstva. Ona je na sebi nosila "balensijaga" cipele i bomber jaknu, pa je tako još jednom pokazala da je prava modna ikona i da teško ko od koleginica može da joj stane na crtu.

Seka se pohvalila da je njen novogodišnji nastup i zvanično rasprodat, kao i da je upravo njoj to uspelo za rukom, iako je konkurencija ogromna.

- Ovo je jako lepa vest. Ne mogu da kažem da nisam očekivala. Ja sam to želela i trudili smo se svi da do toga dođe. Kad se ovakve stvari dese, to je nešto najlepše što se desi u ovom poslu. Trudiću se da blistam to veče - rekla nam je na početku Seka.

Sumirajući utiske godine koja je na izmaku Seka se prisetila i devojčice koju je vodila na maturu. Zbog romske nacionalnosti ni jedan dečak nije želeo da joj bude pratnja, te je pevačica odlučila da joj priredi veče za pamćenje.

1 / 5 Foto: Printscreen

- Mia je divna devojka, ima sjajne roditelje. Planiram da ih posetim, ostale smo u sjajnim odnosima, a i čujemo se često - rekla je Seka i otkrila na koga je najviše ponosna ove godine:

- Ako nešto mora lepo da se izdvoji iz ove godine, ja sam ponosna mama. Na Jakova sam posebno ponosna, položio je i ima žuti pojas, naučio je da vozi brod, skije, a i sjajan je đak u školi.

Seka je otkrila da će joj Nova godina kao i uvek biti radna, dok će Božić provesti sa porodicom.

Seka Aleksić
foto: Kurir

- Ja sam na Božić uvek kod kuće, to je za mene praznik, Novu godinu radim. Moja deca su uvek bila skromna, poželeli su neke obične stvari i ja ću im ispuniti sve želje - rekla je pevačica, pa dodala:

- Danas postoji mnogo ljudi koji ne znaju šta je radost. Kad imate radosti, onda vas i Bog nagradi. Ništa nisam nikada radila na silu, sve mi je dolazilo samo zato što sam vredna.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

01:07

Raša Vlačić i Seka Aleksić nisu krili uzbuđenje pred put. Oni su sa ekipom Kurira posetili Srbe na području KiM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track