HRVATI ODLEPILI NA SRPSKE NARODNJAKE! Pohrlili u zagrebačku Arenu da slušaju Đanija, Janu i Matića: PLANULE KARTE ZA KAFANSKO VEČE
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić, Shutterstock

NIJE IM DOSTA CAJKI

HRVATI ODLEPILI NA SRPSKE NARODNJAKE! Pohrlili u zagrebačku Arenu da slušaju Đanija, Janu i Matića: PLANULE KARTE ZA KAFANSKO VEČE

Stars -

Izgleda da publici iz Hrvatske nije dosta narodnjaka u Areni. Proteklih nedelja ceo region je pričao o neverovatnom uspehu Aleksandre Prijović, koja je rasprodala pet Zagrebačkih arena, a sad su karte za još jedan koncert pevača iz Srbije planule.

Arena Zagreb, arena, Zagreb
foto: Beta Damir Sencar

Kao poslednji koncert ove godine na tom mestu zakazano je "Kafansko veče", a samo dan pred spektakl ostala je tek nekolicina karata za VIP ložu, koje koštaju 80 i 130 evra.

Đani Trajković
foto: Nemanja Nikolić

Na koncertu će nastupiti Đani, Jana, Zorana Mićanović, Dejan Matić, Mirko Plavšić i jedini pevač iz Bosne Emir Đulović. Spektakl će trajati šest sati.

Jana, Dragana Todorović Jana, Dragana Todorović
foto: Damir Dervišagić

- Arenu pretvaramo u najveću kafanu na Balkanu. Pored glavne kafanske pozornice, postavljamo i pozornicu dva, jer pevači pevaju u svim zonama u kafani, pa čak i na tribinama. Želimo da svi osete kafanski doživljaj - istakli su organizatori u zvaničnom saopštenju za medije.

Dejan Matić
foto: Sonja Spasić

Podsetimo, nakon što se saznalo za ovaj koncert, mišljenja u Hrvatskoj su bila podeljena. Tako je u tekstu pod naslovom: "Zagrebačka arena pretvara se u kafanu: Možemo li drugačije?", autor Bojan Stilina, između ostalog, navodi i da će "između Božića i Nove godine uslediti 'Kafansko veče', 'deathmatch' Đanija, Jane, Dejana Matića i još nekoliko nižerangiranih folkera" i zaključio da je "njima koji su spremni da svoj kulturni novac izdvoje za nešto drugačije sadržaje vreme za muzičku penziju".

Zorana Mićanović
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

01:28:47

SCENIRANJE 11.06.2023. MIJATOVIC KODIC SOFRONIJEVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track