"CVILIM I PLAČEM KAD MI STIGNE PENZIJA" Bio je popularan, glumio je čuvenu SLAVUJKU, davao pesme DŽABA, o egzistenciji nije mislio
Foto: Pritnscreen

"CVILIM I PLAČEM KAD MI STIGNE PENZIJA" Bio je popularan, glumio je čuvenu SLAVUJKU, davao pesme DŽABA, o egzistenciji nije mislio

Stars -

Glumca, kompozitora, tekstopisca i voditelja Borisa Bizetića, mnogi pamte kao čuvenu Slavujku iz humorističkog šoua, koji je režirao upravo on, a koji se emitovao u periodu od 1994. godine do 2002. godine i 1996. godine dobio je Oskar popularnosti za najpopularniju emisiju.

Boris Bizetić tokom karijere, pisao je tekstove, ali ih i „poklanjao šakom i kapom” drugim pevačima, a pre nešto više od dve godine u 71. godin, gostovao je u jednoj emisiji i tada nije mogao da se pohvali finansijskom situacijom.

Boris Bizetić
foto: Pritnscreen

– Kada mi poštar donese penziju dugo ridam, plačem, cvilim i tako. Zabavno je – rekao je on, pa dodao da, kada mu stigne malo veća svota, „poljubi poštara u obraz”.

Finansije mu, priznaje, nikada nisu bile prioritet. S druge strane, nije mu žao što je davao pesme svima onima kojima bi zatrebalo.

– Nije mi žao što sam davao, ko god se javio, uvek sam davao pesme. To će biti čudno ovim današnjim generacijama, da tada niko nikom ništa nije plaćao. Pevač dobije pesmu od mene džabe, a ja onda, ako se ta ploča proda, dobijem preko računa svoj autorski honorar – objasnio je Boris Bizetić.

kurir.rs/grand magazin

Bonus video:

01:25

SAŠA POPOVIĆ MI JE REKAO DA IZGLEDAM KAO KVOČKA! Voditeljka Dragana Katić progovorila o odnosu sa direktorom Grand produkcije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track