JK NAPISALA JAVNO PISMO DEDA MRAZU! Sumirala utiske 2023. godine i tražila NEOČEKIVANO: "Od tebe ne želim ništa, pošalji mi..."
Foto: Privatna arhiva, Shutterstock

hit

JK NAPISALA JAVNO PISMO DEDA MRAZU! Sumirala utiske 2023. godine i tražila NEOČEKIVANO: "Od tebe ne želim ništa, pošalji mi..."

Stars -

Jelena Karleuša na estradi je već gotovo tri decenije, ali iz dana u dan ne prestaje da šokira i intrigira javnost.

Jelena Karleuša
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata po britkom jeziku i jasnim stavovima ne libi se da na Instagramu javno otkrije šta misli o najaktuelnijim temama i dešavanjima.

S obzirom da je vreme praznika i da je Nova godina na pomolu, Karleuša je napisala javno pismo Deda Mrazu i uputila mu poruku.

Jelena Karleuša
foto: Printskrin/Instagram

- Dragi Deda Mraze, bila sam veoma dobra ove godine. Izdala sam dva albuma, smrđala sam, imala sam najbolju promociju ikada, snimila sam najbolji spot, bila sam dobra mama i prijatelj, bila sam hrabra kad su me svi napadali i pobedila, spasila sam i izlečila, nahranila ui usvojila puno životinja, borila sam se protiv nepravde i nisam bila kukavica - napisala je JK i dodala:

Deda Mraz
foto: Promo

Od tebe stvarno ne želim ništa, pošalji onog tvog unuka! To ispunjavanje želja za Novu godinu nema smisla više - napisala je Jelena.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

00:26

Jelena Karleuša za Novu godinu nastupa u Hajatu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track