OTKRIVAMO NOVE DETALJE skandaloznog incidenta Mc Stojana: Reper se teturao niz stepenice, napadao ljude a onda pozvao POLICIJU
Foto: Damir Dervišagić

ŠOK

OTKRIVAMO NOVE DETALJE skandaloznog incidenta Mc Stojana: Reper se teturao niz stepenice, napadao ljude a onda pozvao POLICIJU

Stars -

Marko Stojković, popularni reper, poznatiji kao MC Stojan, doživeo je nezgodu u jednoj kafani, nakon što se napio on je pao niz stepenice, a potom da bi stvar bila bizarnija tvrdio je da ga je neko gurno.

poznati, aerodrom, MC Stojan
foto: ATA images

On je u policiji tvrdio da ga je neko napao i gurnuo, prenose domaći mediji.

Izvor blizak slučaju otkrio nove detalje, uključujući i to da je on imao preko dva promila alkohola u krvi.

- MC Stojan je bio u alkoholisanom stanju, oko 2 promila alkohola u krvi. Prijavio je policijskoj stanici Sopot da su ga napali i tukli, ali je policija proverama utvrdila da je to netačno i da je on vređao druge - otkriva izvor.

MC Stojan
foto: Printskrin/Instagram

Stojan je sutradan pristupio u policijsku stanicu sa namerom da povuče krivičnu prijavu, a da li je to prihvaćeno, tužilastvo nije obavesteno. Za sada prijava nije dostavljena tužilaštvu - dodaje sagovornik blizak slučaju.

Jedan gospodin, koji je bio prisutan noći kad je Stojan došao, takođe tvrdi da nije bilo nikakvog fizičkog sukoba.

MC Stojan
foto: Damir Dervišagić

- Jeste, bio je ovde. Popio je mnogo alkohola... Nije bilo fizičkog sukoba, on je dečko pao niz stepenice, u ove gajbe ovde, a mislio je da ga neko napao, gurnuo. Sutradan se izvinjavao, kao, nije znao šta je radio - počeo je priču čovek koji je te noći bio na licu mesta.

- Otišao je u policiju i prijavio je da je napadnut, pa se nije sećao da je već jednom bio i otišao je ponovo. Zakačio se on sa jednim... (ime i prezime poznato redakciji) Ali, nije izbila tuča, sve je ostalo na rečima, stvarno ga niko nije dirao. Vlasnik nije ni bio tu, bio je njegov sin - dodao je ovaj čovek za gorepomenuti medij.

Kurir.rs/ Telegraf/ preneo/ N.K.

00:50

MC STOJAN POLOMIO KLJUČNU KOST! Pao sa motora, pevaču morali da ukazuju HITNU POMOĆ (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja