CECA LETI PO "BELOM SVETU" PRIVATNIM AVIONOM! Stavila nogu na sedište, a svima privukla pažnju ova SITNICA od 5.500 € (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

IMA SE, MOŽE SE

CECA LETI PO "BELOM SVETU" PRIVATNIM AVIONOM! Stavila nogu na sedište, a svima privukla pažnju ova SITNICA od 5.500 € (FOTO)

Stars -

Svetlana Ceca Ražnatović, postavila je na svom Instagram nalogu fotografiju koja je napravila opštu pometnju, svi fanovi su se raspametili njenim ležarnim izdanjem.

Doček Košarka, žurka košarkaša, Ceca Ražnatović
foto: Nemanja Nikolić

Ražnatovićka se uslikala u avionu, u braon košulji i pantalonama, uz koje je uklopila tašnu brenda Šanel u istoj nijansi, Jednu nogu folk diva podigla je na sedište i laktom se naslonila i pozirala sa osmehom na licu.

Torbica koju je Ceca ponela vredi 5.472 evra, i san je mnogih žena, ali je davno rasprodata, te su za nju ostale uskraćene i svetske zvezde.

Ceca Ražnatović
foto: Printscreen/ Instagram

Podsetimo, Ceca je odmalena deo javne scene, tako da ništa što taj posao nosi, joj ne pravi problem.

- Jako sam mlada ušla u svet poznatih, sa četrnaest godina, već sam oguglala. Meni je potpuno normalna pojava da mi ljudi prilaze, da mi se obraćaju i imam publiku koja je miroljubiva, pristojna, na koju sam ponosna i nemam problema. Nemam frustracije zbog toga - iskrena je bila Ceca, a onda otkrila šta joj najteže pada.

Kurir.rs/ Blic/ preneo/ N.K.

03:34

Ceca Ražnatović intervju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja