"NE ZNAM KAKO SAM DOSPELA NA ESTRADU I ŠTA ĆU JA OVDE" Pevačica brutalno iskrena: Nisam bila svesna da umem da pevam (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

kurir tv

"NE ZNAM KAKO SAM DOSPELA NA ESTRADU I ŠTA ĆU JA OVDE" Pevačica brutalno iskrena: Nisam bila svesna da umem da pevam (VIDEO)

Stars -

Pevačica Tatiana je gostovala na Kurir televiziji u emisiji "Pusti brigu" kada je iznela stvari za koje malo ko zna.

Naime, iako je sedam godina na estradi, ona je rekla da se nije snalazila u tom prostoru na početku, pa je otkrila:

- Ja pevam sedam godina, ali kada sumiram sve, ne znam kako sam dospela na estradu, ja ne znam šta ću ovde. Prvo pitanje mi je bilo: Šta ću ja ovde? Imala sam druge ambicije, nisam bila svesna da umem pevati, mada prošlo je već sedam godina, mogućnosti su se proširile kao i vidici. Jako je bitno naći svoje mesto, ne volim naglas da pričam da sam srećna.

01:14

NE ZNAM KAKO SAM DOSPELA NA ESTRADU I ŠTA ĆU JA OVDE Pevačica brutalno iskrena: Nisam bila svesna da umem da pevam

S obzirom na to da je ovo rekla, njoj se postavilo pitanje da li je bilo problema u poslovnim odnosima, na šta je Tatiana kratko odgovorila:

- Nisam imala puno problema, miran sam tip, uvek sam za kompromis. Nisam sujetna, bilo je raznih problemčića, ali tek je sedam godina prošlo.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs / L. Majer

Bonus video:

01:25

UŠLI SMO NA KOSOVO I ODJEDNOM ČULI DA JE SRUŠEN MOST Tatiana otišla da peva u Gračanicu, TO JE URADILA ZBOG JEDNE OSOBE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track