"NOVA GODINA MI UGLAVNOM PRESEDNE" Evo šta je razbesnelo Lunu tačno u ponoć, javno se oglasila: Ne vidim svrhu!
Foto: Printscreen/Premijera

iskreno

"NOVA GODINA MI UGLAVNOM PRESEDNE" Evo šta je razbesnelo Lunu tačno u ponoć, javno se oglasila: Ne vidim svrhu!

Stars -

Pobednica rijalitija "Zadruga 2" i influenserka Luna Đogani, čestitala je svim svojim pratiocima Novu godinu, međutim, kako je naglasila zbog jedne stvari joj doček uvek presedne.

Luna Đogani
foto: Printscreen Instagram

Naime, Luna je majka dve ćerke, a kako je svima dobro poznato ona svog kućnog ljubimca obožava i upravo je to razlog zbog kojeg je uspela da se po ko zna koji put iznervira u novogodišnjoj noći.

- Srećna Nova, koja mi presedne uglavnom zbog vatrometa i petardi, kojima ne vidim svrhu, kao da na može bez toga da se slavi, ali okej. Srećna Nova, da ste svi živi i zdravi - napisala je Luna, kojoj nije bilo svejedno kada je sat otkucao ponoć i krenulo veliko slavlje i vatrometi širom grada.

Luna Đogani
foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, Luna u braku sa Markom Miljkovićem, pored Mije ima i ćerkicu Lanu, koja je na svet došla u oktobru mesecu 2023. godine. Nedavno je otvoreno pričala o stučnoj pomoći, kojoj pribegava u poslednje vreme u želji da bude što bolja majka i supruga.

- Bračna terapija je važna. Uvek je dobro da žena i muž mogu da porazgovaraju sa stručnom osobom. Smatram da ne moraš da imaš problem u braku da bi išao na bračnu terapiju, kao i što ne moraš biti lud da bi išao kod psihijatra - istakla je Đoganijeva tada.

Luna Đogani, Marko Miljković
foto: Printscreen/Sikter tube

- Evo, ja idem kod psihijatra, zato što smatram da mogu da budem još bolja, da mogu da poradim na svom psihičkom zdravlju, i da moja deca imaju pored sebe zdravu, što više nasmejanu i vedru majku. Ja ne kažem da nisam, ali znam da mogu da budem još bolja - dodala je bila u "Magazinu In".

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:11

Luna Đogani pokazala novi imidž

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja