"ŽELIM DA SE ZNA DA JE..." Prvo oglašavanje Marije Šerifović nakon skandala u Zenici! Region bruji a evo šta pevačica kaže (VIDEO)
Foto: Printskrin/Instagram

"ŽELIM DA SE ZNA DA JE..." Prvo oglašavanje Marije Šerifović nakon skandala u Zenici! Region bruji a evo šta pevačica kaže (VIDEO)

Stars -

Marija Šerifović Novu godinu dočekala je u Zenici kada je svojoj publici priredila spektakl ali i doživela neprijatnost zbog koje je prekinula koncert.

Marija Šerifović
foto: Printscreen/Dnevni Avaz

Naime, tokom nastupa Marija je više puta upozoravala neke ljude iz publike da prestanu da bacaju petarde na binu, ali se to nije dogodilo te je ona skratila nastup.

Skandal o kome bruji region nije sprečio pevačicu da publici sve od sebe da, ali i da im se još jednom obrati putem društvene mreže Instagram.

00:25

Marija Šerifović izjava

- Pa evo i mene u ovoj 2024. godini, mrtva sam umorna. Želim da se zna da je bez obzira na neke čudnjikave okolnosti, pomalo nenormalne ljude meni večeras u Zenici bilo lepo. Hvala vam što ste došli, vidimo se ponovo nekad, negde... - govorila je Marija.

Marija Šerifović
foto: Printskrin/Instagram

Inače, Marija Šerifović nedavno se ostvarila u ulozi roditelja uz pomoć surogat majke o kojoj ima samo reči hvale.

- Pre nego što sam se odlučila za surogat materinstvo, više puta sam pokušala da iznesem trudnoću i nisam u tome uspela, na moju veliku žalost. Zaista ne želim javno da objašnjavam medicinske razloge za to, ali surogat materinstvo je konačno bio moj jedini izbor. To je žena koja je pomogla da se ispuni moja najveća životna želja. Imale smo najbliži mogući odnos, čule se svakodnevno, zajedno prolazile kroz sve izazove trudnoće, zajedno išle na preglede... - rekla je Marija i otkrila kako je došlo do toga da se odluči za surogat majku - ispričala je.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

01:32

Marija i Verica Šerifović o voditeljki elitnoj prostitutki

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track