UČESNICA ELITE PONOVO U BOLNICI: Izvedena iz rijalitija zbog lošeg zdravstvenog stanja, a sada opet hospitalitovana
Foto: Petar Aleksić

UČESNICA ELITE PONOVO U BOLNICI: Izvedena iz rijalitija zbog lošeg zdravstvenog stanja, a sada opet hospitalitovana

Stars -

Rijaliti učesnica i bivša robijašica Teodora Balzak nedavno je napustila "Elitu" zbog lošeg i ozbiljno ugroženog zdravstvenog stanja, a sada se oglasila iz bolnice.

Teodora Balzak
foto: Printskrin/Instagram

Iako je pre više od mesec dana napustila rijaliti, nakon čega je često bila u bolnici, sada se ponovo oglasila i zabrinula svoje pratioce.

Ona je objavila na svom storiju fotografiju iz bolnice, uz koju je samo stavila emotikon doktora.

Teodora Balzak
foto: Printskrin/Instagram

S obzirom na to da nije otkrivala šta joj se dešava, a ima ozbiljnih zdravstvenih problema o kojima je i sama pričala - mnogo su zabrinuti zbog zadrugarke.

Podsetimo, Teodora se nije osećala dobro tokom boravka u Beloj kući, te joj je produkcija obezbedila kompletne analize koje nisu bile dobre, te je starleta morala hitno da napusti rijaliti kako bi se što pre biti podvrgnuta lečenju koje nije moguće obavljati u okviru Bele kuće.

Teodora Balzak
foto: Pritnscreen/Instagram

- Iskreno, baš sam loše. Više stvari je odjednom. Početak je bila ta štitna žlezda, onda su otkrili da mi srce nije ok, da imam tahikardiju, a onda su provalili da mi nije u redu nadbubrežna žlezda i sutra imam razna ispitivanja. Ujutru idem u bolnicu da radim neki specijalni test. Moram da idem i na ultrazvuk stomaka, kortizol mi nije dobar i krvna slika mi je loša. Ne mogu da verujem šta me je sve snašlo. Ja sam iza sebe imala četiri stresne godine. Bio je doktor kod mene pre dva sata i rekao mi je da je baš loša situacija i da bubrezi bukvalno mogu sutra da mi otkažu. Meni je počela i kosa da opada, glava i noge mi otiču i mnoge druge stvari i eto, ne znam šta da kažem - rekla je nedavno Teodora.

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

03:40

Miljana Kulić - Ja sam najlepša na svetu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track