PREVARIO ŽENU SA NJENIM BRATOM! Naš pevač promenio ime i prezime, a tu nije bio kraj njegovom ŠOK PONAŠANJU: Fino se ljubi...
Foto: Printscreen/Facebook

skandalozno priznanje

PREVARIO ŽENU SA NJENIM BRATOM! Naš pevač promenio ime i prezime, a tu nije bio kraj njegovom ŠOK PONAŠANJU: Fino se ljubi...

Stars -

Pevač Bojan Tomović odavno se povukao sa javne scene, međutim, jednom izjavom o preljubi je šokirao javnost.

Naime, Bojan Tomović bio je jedan od najpopularnijih dvehiljaditih godina, a publika ga je zavolela zbog hitova "Na distanci", "Plava motorola", "Nokia", "Jugić", "Sanja, Sanja" i mnogih drugih. Ipak, iako su mu mnogi predviđali ozbiljnu muzičku karijeru, u jednom momentu on je život promenio iz korena.

Tomović je potvrdio navode da je promenio veru kao i ime i prezime, a onda i potvrdio da je svoju bivšu suprugu jednom prevario sa njenim bratom od strica.

- Jesam, pa dobro to je bila zaje*ancija, ona je čak i navijala. Imali smo po 20 godina, igrali smo masne fote i pala je flaša na nas. Moja žena je čak i navijala da se poljubimo sa jezikom i šta fali? Fino se ljubi ozbiljno ti kažem.

Bojan je promenio veru i ime, ističući da je u islamu našao mir. Od tog trenutka zove se Ammar Moštrokol.

- U islamu sam pronašao spas i mir, a ime Ammar sam izabrao jer kažu da na arapskom jeziku znači "život", tako da ja, uprkos svojoj bolesti, koja je nažalost poznata po velikom broju samoubistva, biram novi život - rekao je pevač za Novu.

Međutim, pevač je ubrzo došao do zaključka da "nije dovoljno dobar da bi bio Musliman" pa je odlučio da bude agnostik.

Bojan Tomović
foto: Kurir televizija

- Braćo Muslimani, praštajte, ali previše sam ja prljav da bih kaljao vašu najčistiju religiju. Nisam dostojan da budem dobar musliman i zato se vraćam u svoj mali začarani krug tame i depresije. Oprostite još jednom… Agnostik Bojan - napisao je tada na društvenim mrežama.

On je kasnije iznenadio javnost otkrivši da boluje od bipolarnog poremećaja i da ima velike probleme.

Kurir.rs/Nova/Blic/Prenela: K.M.

Bonus video:

02:01

GASIO SAM LOZU SAM PIVOM! 80% ESTRADE JE NA ALKOHOLU Bojan Tomović o piću: Bolje da sam pijan, nego da pomišljam NA NAJGORE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track