SORAJA USPALILA MAŠTU MUŠKARCIMA! Gigantsko POPRSJE ispalo usred restorana, a svi gledaju u jedan DETALJ na oskudnoj HALJINI
Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Printscreen/Instagram

ZAPALILA DUBAI

SORAJA USPALILA MAŠTU MUŠKARCIMA! Gigantsko POPRSJE ispalo usred restorana, a svi gledaju u jedan DETALJ na oskudnoj HALJINI

Stars -

Sara Vučelić, poznatija kao Soraja, atraktivna starleta, neretko svojom ekstravagantom pojavom, izgledom i oblačenjem šokira domaću javnost.

Starleta je nedavno otišla u Sjedinjene Arapske emirate, tačnije u Dubai, gde uživa sa svojim mezimcem Kanom, kojeg je dobila u sa anonimnim biznismenom Ruskog porekla.

Sara nije štedela svoje obožavaoce, svojim provokativnim sadržajem tako da ništa nije manjkalo, bilo je tu svega a ponajviše je svima upadalo u oči njen bujni dekolte.

Starleta je prošetala takođe svoje "skupocene" krpice,a svima je zapalo za oko njen stajling koji je istakao njeno gigantsko porpsje koje su prepkrivale samo dve tračice.

1 / 2 Foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Starleta godinama unazad privlači veliku pažnju javnosti zbog svog autentičnog izgleda i drastičnih promena imidža koje su često ispred svog vremena.Nedavno je promenila imidž obrva, što je propraćeno naširoko.

Kurir.rs

00:13

Ana Korać pokazala kako izgleda posle porođaja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track