JOVANA JEREMIĆ USRED RESTORANA NAPRAVILA ŠOU ZA BOGATOG BIZNISMENA Uzela mikrofon i na uvce mu otpevala "FATALNE" stihove
Foto: Pritnscreen/Instagram

JOVANA JEREMIĆ USRED RESTORANA NAPRAVILA ŠOU ZA BOGATOG BIZNISMENA Uzela mikrofon i na uvce mu otpevala "FATALNE" stihove

Stars -

Jovana Jeremić, koja se otkako je obelodanila vezu sa biznismenom Draganom Stankovićem, ne odvaja se od njega, i svakodnevno na društvenoj mreži objavljuje njihove zajedničke trenutke.

Tako je sad objavila videe iz noćnog provoda, a voditeljka je u jednom restoranu uzela mikrofon, pa je prišla Draganu i zapevala mu na uvce.

- To je ta ljubav fatalna, zbog nje više nisam ni ja normalna - pevala je Jovana stihove Cecine pesme, dok se Dragan topio od sreće.

01:06

Jovana Jeremić dečku peva na uvce

Podsetimo, Jovana je Novu godinu dočekala sa partnerom, od koga je pre ponoći dobila skupocen poklon, zlatnu ogrlicu, koju je ponosno nosila u svojoj emisiji.

Jovana je, podsetimo, Novu godinu dočekala sa partnerom, kom bi volela da rodi sina.

- Prva Nova godina sa čovekom kojeg obožavam na mega dočeku kako dolikuje kraljicama - napisala je Jovana na društvenim mrežama, a mogli smo da vidimo i njihov vreli, novogodišnji ples.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja