SNEŽANA ĐURIŠIĆ GRCALA U DUGOVIMA ZBOG VILE OD 30 MILIONA! Pevačica prodala NEKRETNINU, pa pazarila novu nadomak Beograda (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

PORODIČNI DOM

SNEŽANA ĐURIŠIĆ GRCALA U DUGOVIMA ZBOG VILE OD 30 MILIONA! Pevačica prodala NEKRETNINU, pa pazarila novu nadomak Beograda (FOTO)

Stars -

Snežana Đurišić, folk pevačica i višegodišnji član muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", godinama uživa u skladnom braku sa ginekologom Vanjom Miloševićem, a evo kako izgleda njihovo porodično gnezdo nadomak naselja Banjica.

Snežana Đurišić
foto: Kurir televizija

Snežana je gostujući u jednoj emisiji, ispričala kako je izgledao početak zajedničkog života sa njenim prvim suprugom Slobodanom Gvozdenovićem, ali i zašto su mladi upali u dugove zbog "blatnjače na Dedinju":

- Udala sam se i ušla u kuću svekra i svekrve sa dva devera i mužem, tu smo svi živeli. Onda smo mi tu malo sredili, renovirali nešto što je bila ostava ili šupa, tu je bilo 30 kvadrata i tu smo se izdvojili. Imali smo svoj ključ, ali meni to baš nije odgovaralo jer sam ja kod svoje svekrve uživala, ništa nisam radila. Kad dete plače, ja joj samo dam Maju i vratim se da spavam. E, onda kad smo se izolovali, to je bila moja kuća i morala sam sve da radim - rekla je Snežana i dodala da su se ona i suprug borili da izgrade krov nad glavom.

Snežana Đurišić
foto: Kurir televizija

- Moj muž je bio jako sposoban, pored toga što je svirao, bavio se i trgovinom i našao je na Dedinju jedan plac i neku blatnjaču i kupio to. To je koštalo 30 miliona, a mi smo u kući imali milion. Onda je nastao haos u smislu plaćanja i posla. Pri tom je tu bila zabranjena gradnja, ali da ne dužim tu priču, uspeli smo da dobijemo dozvolu za gradnju kuće. Prihod nam je dnevno bio milion, a rashod milion i po i ušli smo u dugove - rekla je pevačica jednom prilikom u emisiji "Iz profila" i dodala da je smrt svog voljenog bio šok od kog dugo nije mogla da se oporavi.

Nakon njegove smrti, Snežana je rešila da vilu na Dedinju proda i skloni se od svega što je svakodnevno podsećalo na njenu najveću ljubav.

Snežana Đurišić
foto: Printscreen YouTube

- Mi smo tu kuću prodali kad je Marko imao udes, tad sam rekla: "Slušaj, mnogo sam ovde plakala i hoću da se sklonim odavde", i to sam i učinila".

Kada je pre nekoliko godina odlučila da napusti elitno beogradsko naselje Dedinje, pevačici Snežani Đurišić bilo je najvažnije da pronađe miran kutak u kojem bi mogla nesmetano da uživa sa svojom porodicom, a to je kuća u Jajincima u kojoj danas živi.

Snežana Đurišić
foto: Printscreen YouTube

Jajinci se nalaze nedaleko od beogradskog naselja Banjica i desetak kilometara od centra prestonice.

Kurir.rs/Blic/preneo/N.K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track