TIJANA EM KONAČNO POKAZALA PRAVO LICE: Pevačica u kućnom izdanju i bez trunke šminke (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

HRABRO

TIJANA EM KONAČNO POKAZALA PRAVO LICE: Pevačica u kućnom izdanju i bez trunke šminke (FOTO)

Stars -

Tijana Milentijević je ogromnu popularnost stekla pesmom „Žena od sultana“ koja se i dan danas sluša i obavezna je numera na repertoaru svake kafane.

Tijana Milentijević
foto: Kurir televizija

Pevačica se kao mlada počela baviti pevanjem, sa svega 14 godina se pojavila u „Zvezdama Granda“ i pokazala svoj talenat, a od tada je mnogo napredovala na svakom polju, unapredila je vokalne veštine ali je radila i na estetskom izgledu, te danas izgleda kao iz snova.

U javnosti ali i na društvenim mrežama uvek je kompletno sređena i našminkana, a ovoga outa napravila je presedan i pokazala svoje pravo lice.

Tijana Milentijević
foto: Printskrin/Instagram

Naime, Tijana je objavila na Instagramu stori na kome je usnimila lice bez trunke šminke i time pokazala kako izgleda u potpuno prirodnom izdanju.

Podsetimo, Tijana se do nedavno zabavljala sa reperom Vukom Mobom, ali je ljubav doživela krah. Nakon raskida ostali su u prijateljskim odnosima i kako pevačica navodi, čuju se skoro svaki dan.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

00:06

Evo šta rade Vuk Mob i Tijane Em

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track