OVO SU SUPRUGE BRAĆE MATIĆ! Retko ih viđamo u javnosti - Jedan blizanac je istu ženu oženio DVA PUTA! (FOTO)
Foto: printskrin/instagram

OVO SU SUPRUGE BRAĆE MATIĆ! Retko ih viđamo u javnosti - Jedan blizanac je istu ženu oženio DVA PUTA! (FOTO)

Stars -

Blizanci Dejan i Saša Matić isključivo samo na velikom talentu izgradili su uspešne muzičke karijere, a pored toga mogu da se pohvale i idiličnim ljubavnim i porodičnim odnosima.

Saša Matić, Dejan Matić
foto: Dragan Kadić

Slavna braća, koja su jednom prilikom otkrila kako je došlo do toga da izgube vid, pronašli su žene svojih života, koje ih u stopu prate na svim životinim putevima. Njihove supruge Anđelija i Jelena se vrlo retko pojavljuju u javnosti i ogromna su podrška svojim supružnicima.

Saša Matić
foto: Printskrin/Instagram

Saša Matić se 2003. godine oženio Anđelijom Matić, koja je njegova njaveća podrška i oslonac u životu. Saša i Anđelija ponosni su roditelji dve ćerke Aleksandre i Tare, koje ne pokazuju u javnosti.

Dejan Matić
foto: Printskrin/Instagram

Dejan se oženio dosta kasnije. On je početkom 2012. godine započeo emotivnu vezu sa suprugom Jelenom, sa kojom se nekoliko godina družio pre toga. Već u julu iste godine Dejan i Jelena stali su pred matičara, a na njihovoj svadbi bilo je mnogo ličnosti iz javnog života. Venčali su se u julu 2012. godine, prvo u Crkvi svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi, a nešto kasnije su sklopili i građanski brak.

Kurir.rs/Mondo

Bonus video:

01:01

Saša Matić gost na koncertu Željka Samardžića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track