"REKAO JE DA BI IGRAO U REAL MADRIDU DA NIJE MENE" JK nikad iskrenije o odnosu sa Duškom: Trudim se da ne ostajem sama sa njim...
Foto: Nemanja Nikolić

"REKAO JE DA BI IGRAO U REAL MADRIDU DA NIJE MENE" JK nikad iskrenije o odnosu sa Duškom: Trudim se da ne ostajem sama sa njim...

Stars -

Jelena Karleuša otkrila je kako je kupila novu kuću. Pevačica je govorila o svom psu Alfi koga je udomila, a onda je spomenula novu nekretninu.

Jelena Karleuša
foto: Privatna Arhiva, Printskrin/Instagram

- Imam sedam životinja. Ne držim životinje u dvorištu, sve imaju iste uslove za život, a neke čak i malo bolje. Kad je reč o životinjama van moje kontrole, koji borave u azilima, trudim se da 10 ili 20 odsto dam tamo. Pristojno zarađujem i velika sredstva dajem kako bi se ublažila patnja životinja, jako sam osetljiva na njihovu patnju, to me i noću uznemirava. Žive u prostorijama, samo imaju grejalicu da im ne bude hladno - rekla je Jelena i nastavila.

Jelena Karleuša
foto: MilosPh

- Alfa živi u mojoj novi kući koju sam kupila, ali se nisam uselila. Samo sam okitila jelku, on živi bolji život od ljudi koji su mu odsekli šape i rep i ostavili da umre na ulici - otkrila je pevačica.

"Gledamo da ne ostajemo sami"

Jelena je u i dalje u braku sa bivšim fudbalerom Duškom Tošićem, iako im je odnos narušen izvesno vreme. Kako je rekla, retko ostaju sami u njihovom domu na Dedinju, gde žive sa ćerkama u odvojenim sobama.

- Trudim se da ne ostajem sama u kući sa njim. Mogu da kažem da to nije ono što bih nazvala lepom komunikacijom, u ovim prazničnim danima bih se tako lepo izrazila. Sigurna sam da svaki čovek ima problem u odnosu u porodici ili sa nekim, to je život - rekla je Jelena.

Duško Tošić
foto: Marina Lopičić

- Nisam se udavala sa tom vrstom razmišljanja "Šta bi bilo sa tobom nesrećniče da se nisam udala za tebe". On je rekao da bi igrao u Real Madridu da nije bilo mene. Mislim da nema razloga da se žalim. Nije mu bilo loše, nije oženio tako lošu ribu, imamo divnu decu, imao je lepu karijeru. Nisam slepica koja uzima lovu od njega, uvek sam lepo zarađivala - dodala je pevačica za "Una, due, tre".

Kurir.rs/24sedam

Bonus video:

02:00

ZA NOVU GODINU NISAM IMALA ŽELJU DA SE LJUBIM, BILA SAM ZNOJAVA I ZADIHANA Jelena Karleuša šokirala: Ovo sam zatekla kući!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track