KOMŠIJE OTKRILE PRAVU ISTINU O MILOŠU BIKOVIĆU! Kurir istražuje: Da li je glumcu glava među zvezdama i kako se ponaša van kamera
Foto: Nenad Kostić

kurir tv

KOMŠIJE OTKRILE PRAVU ISTINU O MILOŠU BIKOVIĆU! Kurir istražuje: Da li je glumcu glava među zvezdama i kako se ponaša van kamera

Stars -

Dobro došli u rubriku "Komšiluk poznatih", u kojoj se ekipa Kurira našla na Novom Dorćolu, u kraju u kojem živi novopečeni otac i glumac Miloš Biković.

Mimo svojih uloga, on se našao u žiži javnosti jer se nedavno porodila njegova nežnija polovina Ivana i donela na svet njihovo prvo dete.

U šetnji ulicom u kojoj živi poznati glumac, kamere Kurira su pronašle komšije koju su pričale o Bikoviću, ali su hteli da ostanu anonimne.

Miloš Biković
foto: Nenad Kostić

Biković je jedan od najpopularnijih glumaca današnjice, a mišljenja o njemu su totalno podeljena. Jedni kažu da je uobražen, a drugi tvrde totalnu suprotnost.

Komšije su zbog takvih podela odlučile da otkriju pravu istinu o glumcu:

- Svi smo ispratili "Južni vetar" a gledamo i ostala njegova ostvarenja. Ne zamara ga da nam prepričava anegdote sa snimanja, stvarno je super lik - reče jedan od komšija.

- Viđam oga sve češće, mislim da je više u Beogradu nego u Rusiji. Često me ljudi pitaju zbog čega mi je drag jer deluje kao da mu je glava u zvezdama, pa im pričam da je Miloš veoma prizeman i divan momak - otkriva jedna komšinica.

- Biković je super lik, uvek nas pozdravi i sedne kod nas da popije piće. Ovde dolazi poslovno, nekada sa partnerima. Nekada se i fotografiše u našem lokalu. Ostavlja uvek bakšiš i jedan je veliki kavaljer. Imam smo reči hvale za njega - reče komšija.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

00:50

Miloš Biković se fotografiše sa fanovima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track