ANA NIKOLIĆ NOVOG DEČKA ZAPOSLILA KAO VOZAČA Izvodi ga po restoranima, uživaju za sve pare, sad objavila NOVU FOTKU iz provoda
Foto: Printskrin/Instagram

ANA NIKOLIĆ NOVOG DEČKA ZAPOSLILA KAO VOZAČA Izvodi ga po restoranima, uživaju za sve pare, sad objavila NOVU FOTKU iz provoda

Stars -

Vest da Ana Nikolić ima dečka odjenknula je poput bombe, a pevačica je sada objavila još jednu fotografiju sa novim partnerom.

"Devojka od čokolade" i Nemanja, kako se zove njen novi partner, pozirali su u restoranu, a da se primeti da je i te kako zaljubljena.

Ana Nikolić
foto: Pritnscreen/Instagram

Inače, kako pišu mediji, osim što su uplovili u vezu, Nikolićeva je njemu i poslodavac.

- Ana ga je zaposlila kao vozača. Zajedno su tek nekoliko dana - rekao je dobro obavešten izvor.

Podsetimo, kako je ranije Kurir pisao, pevačica je odlepila za ovim sportistom, koga je upoznala preko društvenih mreža. Njih dvoje se ne odvaja otkad je Ana javno objavila da su u vezi, te je Manja prati non-stop, pa čak i u šopinzima po beogradskim tržnim centrima.

Ana Nikolić
foto: Printscreen/Instagram

- Ana uživa u vezi sa Manjom. On se praktično uselio kod nje u stan, non-stop su zajedno. Ide sa njom i u šoping, nosi joj kese i po molovima. Upoznali su se preko Instagrama. Dopisivali su se neko vreme. Oduševila se njegovom pričom i stavovima, vrlo brzo su se i upoznali i smuvali. Nije htela to ni da krije, zato se odmah i snimala zajedno s njim na Instagramu uz svoju pesmu "Labilna", koja joj je jedna od omiljenih, a koju je za nju pisao bivši suprug Rasta - priča naš izvor.

kurir.rs/telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track