SKANDALOZNA IZJAVA SLAĐE LAZIĆ: "Radije bih bila GLUPA, nego debela!" Ognjen Amidžić PRASNUO U SMEH, gosti joj se rugali u lice
Foto: Printscreen

SKANDALOZNA IZJAVA SLAĐE LAZIĆ: "Radije bih bila GLUPA, nego debela!" Ognjen Amidžić PRASNUO U SMEH, gosti joj se rugali u lice

Stars -

Slađa Lazić gostovala je u "Amidži šou", a jednom izjavom ostavila je bez teksta i goste i publiku i gledaoce. Naime, voditelj Ognjen Amidžić uupitao je Lazićku: "Slađo, da li bi više volela da si glupa ili debela?".

- Da sam glupa definitivno, ja nemam problem nikada sa kilažom - rekla je Slađa, a zbog njenog šokantnog odgovora su se svi smejali.

Naime, voditelj Ognjen Amidžić u jednom segmentu emisije upitao je Slađu Lazić: "Slađo da li bi više volela da si glupa ili debela?", upitao je Ognjen.

Slađa Lazić
foto: Printscreen

Inače, nedavno je kontroverzna rijaliti učesnica Miljana Kulić iznela šokantne tvrdnje o Slađi Lazić, te tvrdi da se bavi prostitucijom i da za noć uzima 300 evra.

- Ti si jadna, 300 evra bez glave, to ti je cena - vikala je Kulićeva, dok je Slađa sve vreme pokušavala da je nadjača.

- Ne, ti si jadna, govoriš meni da sam ku**a... Treba da te bude sramota, jer znaš da to nije istina. Vrlo dobro znaš kakva sam! Ja sam poštena, a ti nisi - drala se Lazićeva.

- Ja samo moram da kažem da ti je to cena. Ja sam iskrena, a prihvatila sam te kao k***u. Izađi napolje, glupa si, mora glupost da izađe napolje iz ove kuće - rekla je Kulićeva zalupivši vrata i pri tom ne dozvoljavajući Slađi da uđe u kuću.

- I ja sam tebe prihvatila kao k***u, i to da li imaš porodicu me ne interesuje - odgovorila je Kulićevoj.

Bonus video:

01:18

OGNJEN AMIDŽIĆ I RADA MANOJLOVIĆ ŠOKIRALI TAKMIČARE! Specijalni gosti o odnosu sa Draganom Mirković: Ona je pionir u mnoštvu toga

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track