JEZIVI STIHOVI PESME STRADALE PEVAČICE Naslućivali su smrt, a ovo je MISTERIJA koja se krije iza njeno imena
Foto: Nemanja Nikolić

JEZIVI STIHOVI PESME STRADALE PEVAČICE Naslućivali su smrt, a ovo je MISTERIJA koja se krije iza njeno imena

Stars -

Pevačica Andrijana Lazić, koja je tragično preminula nakon pada sa 24. sprata zgrade u Dubaiju, sahrana je 19. januara u Velinom Selu, gde su se okupili porodica, prijatelji i obožavaoci da joj odaju poslednju počast.

Na dan sahrane mlade Andrijana na platofrmi Jutjub objavljene su njene dve pesme, što je bila njena poslednja želja, a vrlo škatljivi spotovi i tekstovi u mnogima su probudili sumnju da je Andrijana naslutila svoju smrt.

"Ubiću te deset puta za noć pomislim,

Imaš sreće, ujutru se već predomislim"

Tekstove za pesme koje je komponovao kompozitor Goran Ratković Rale, napisala je Marina Tucaković pred smrt.

Međutim, mnogima je promakla jedna stvar. Andrijana je po svemu sudeći želela da se javnosti predstavi pod umetničkim imenom Ana Lazić, budući da joj tako stoji u opisu njenog zvaničnog Instagram profilu.

Andrijana Lazić
foto: Nemanja Nikolić, Privatna Arhiva

Otac tragično nastradale pevačice Andrijane Lazić Nebojša Lazić, podsetimo, otkrio je da se ni on, ni njegova supruga Ljilja ne osećaju dobro nakon sahrane svoje mezimice, kao i da je njegova mezimica pala sa terase usled napada astme.

- Moja supruga i ja smo van sebe. Delujem smireno ljudima, ali ja spavam na svaka tri sata jer smo na sedativima. Primamo injekcije ujutru i uveče, pa nas to drži. Samo mi znamo kako nam je! Ovo je šok, ne bih nikome mogao tako nešto da poželim. Kroz kuću nam je prošlo na hiljade ljudi. Mog anđela više nema, to je sada sve što znam - rekao je s knedlom u grlu Nebojša.

kurir.rs/republika/preuzeo I.L.

Bonus video:

00:23

Sahrana Janjuševog brata Mihaila

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track