ĐORĐE DAVID ŽELI DA VIDI PORODICU STRADALE ŽENE! Roker želi lično da im izjavi saučešće i kaže da mu je žao zbog TRAGEDIJE
Foto: Printscreen, Shutterstock, Petar Aleksić

Ljudski

ĐORĐE DAVID ŽELI DA VIDI PORODICU STRADALE ŽENE! Roker želi lično da im izjavi saučešće i kaže da mu je žao zbog TRAGEDIJE

Stars -

Đorđe David prolazi kroz težak period nakon što je prošlog vikenda doživeo saobraćajnu nesreću u Severnoj Makedoniji u kojoj je stradala jedna žena.

Đorđe David
foto: Ana Paunković, Instagram/192_rs

Muzičar, koji je učestvovao u lančanom sudaru i na auto-putu pokosio je ženu koja je šetala po cesti, i dalje se nalazi u Severnoj Makedoniji, gde će ostati dok se ne završi istraga. Tom prilikom članu žirija "Zvezda Granda" je urađen i alko test i ustanovljeno je da nije bio pijan. I dok se istraga ne završi David boravi u hotelu i u obavezi je da se javi nadležnim organima koji i dalje rade na slučaju.

Pored toga, David je teško podneo to što je žena preminula. Kako saznajemo od naših izvora iz Makedonije roker ima potrebu da se vidi sa njenom porodicom.

- Đorđe i dalje ne može da dođe k sebi zbog svega što se dogodilo. On samo ponavlja da mu je jako žao zbog svega i da u životu nije psa zgazio. Rekao je da će svaku odluku suda prihvatiti i da samo želi da se ova agonija završi. Ima potrebu da se vidi sa porodicom nesrećne žene i da im lično kaže da mu je krivo. To više nije isti čovek. On, koji je uvek nasmejan, vedar i veseo, sada je utučen i totalno se promenio.Ne beži do odgovorornosti, ali više od svega želi da upozna i da se sretne sa porodicom preminule žene - priča naš asgovornik.

koncert Milice Pavlović, Đorđe David
foto: Nenad Kostić

Đorđe se nakon nesreće oglasio za medije i otkrio šta se dešavalo.

- Bio sam sam u kolima. Vadili su mi urin i krv da vide da li imam neke supstance, alkohol. Naravno, nisam imao, to su ustanovili odmah. Nakon toga su me odveli kod javnog tužioca, koji je istakao da u ovom slučaju nemam nikakvu krivicu. Krivac je navodno devojka koja je vozila i koja je navodno u autu bila sa majkom, koja je i nastradala. Moram da budem ovde. Očekuje me još jedna izjava i, kako mi je rečeno iz tužilaštva, neću biti u pritvoru jer ne snosim krivicu. Imao sam lakši lom, sad se to smirilo. Nikad u životu nisam psa zgazio, a kamoli ovo. Još sam u blagom šoku, to je pakao. Imam dva šava na levoj ruci zbog posekotina od šoferke, koja je pukla. Hvala dragom Bogu da sam imao jak automobil, jer da nisam, ko zna šta bi se dogodilo - istakao je Đorđe za "Grand".

Đorđe David
foto: Petar Aleksić, Damir Dervišagić

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

03:36

Mina Kostić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track