MARKO BULAT ŠOKIRAO IZJAVOM O KOLEGINICAMA: Znam ih koje su u vezi sa tekstopiscima iz čiste koristi, A SPREMNE SU I NA OVO!
Foto: Shutterstock, Kurir

stars

MARKO BULAT ŠOKIRAO IZJAVOM O KOLEGINICAMA: Znam ih koje su u vezi sa tekstopiscima iz čiste koristi, A SPREMNE SU I NA OVO!

Stars -

Pevač Marko Bulat izneo je u emisiji Divan Šou kod Ivana Gajića podatke o dešavanjima na estradi koja se dešavaju u tajnosti.

Rekao je da su njegove kolege pevači, a naročito pevačice neretko spermne na sve zarad brze popularnosti.

Marko Bulat
foto: Kurir televizija

- Ima tu i kumovskih veza da bi se došlo do slave. Sklapaju sve prijateljstva sa tekstopiscima i aranžerima i onda ide sve po logici znam te znaš me, pomoćiću ti - rekao je Bulat.

Prema njegovim rečima pevačice neretko ulaze u vezu sa tekstopiscima koja traje do trenutka dok im ne urade pesmu ili album, a onda se romansa prekida.

- Znam koleginice koje su bile u vezi sa određenim tekstopiscima i dok su u vezi one od njih traže da im napišu neku pesmu. "Hajde uradi mi nešto, što si takav", govore im. Čim taj tekstopisac uradi pesmu ili album on bude ostavljen. Ona ide negde dalje. Sad joj treba menadžer. Onda uđe u vezu da menadžerom. Shvati da nisu jedno za druga baš kad tekstopisac završi album.

Ivan Gajić
foto: Kurir Televizija

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

01:16

VIŠE JE ZLIH LJUDI, OSVRNITE SE OKO SEBE Marko Bulat emotivno o supruzi: Posećivala je dnevne bolnice, a sada čekam da se vrati

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track