MISTERIJA PEVAČICINE SMRTI U DUBAIJU I DALJE LEDI KRV U ŽILAMA: Ovaj detalj je jeziv, predvidela vreme tragedije
Foto: Printscreen/YouTube, Printscreen

zloslutne misli

MISTERIJA PEVAČICINE SMRTI U DUBAIJU I DALJE LEDI KRV U ŽILAMA: Ovaj detalj je jeziv, predvidela vreme tragedije

Stars -

Pevačica Andrijana Lazić (28) poginula je 10. januara u Dubaiju, nakon što je pala sa 24. sprata jedne zgrade, a sahranjena devet dana kasnije u rodnom mestu Velino selo. Međutim, detalji oko njene misteriozne smrti i dalje intrigiraju široku javnost i mnogima ne daju mira ni nakon što je Lazićeva ispraćena na večni počinak.

Andrijana Lazić
foto: Printscreen/YouTube

U prilog tome govori i potresan detalj koji smo uočili u jednoj od pesama, a koje su izašle na dan Andrijanine sahrane. Naime, kako se može videti u ekranizaciji numere "Ubiću te", mlada Lazićeva se vozi automobilom kojim upravlja njen otac Nebojša. Ipak, ono što je mnogima promaklo jeste sat koji ima na svojoj ruci.

Iako je teško uočiti iz prvog pokušaja, kazaljke na satu pokazuju da je u tom trenutku bilo četiri časova nakon ponoći, što je, kako otkrivaju tamošnji policijski izveštaji, približno vremenu kada je Andrijana tragično nastradala u Dubaiju.

Andrijana Lazić
foto: Printscreen/YouTube

Ovu informaciju potvrdio je i njen otac, koji je u izjavi istakao da se sve desilo noću, dok su drugarice njegove ćerke spavale.

- 10. januara uveče sam dobio informaciju. Ona je sedmog otišla i trebalo je da se vrati 11. januara. Meni su javili ujutru, ne znam šta se desilo... Imam samo policijski izveštaj koji sam poslao. Ne znam, ne znam... Ja sam čuo da je nesrećni slučaj, piše da je s visine pala. Drugarice koje su bile sa njom su spavale, kad su ustale, nisu znale šta se desilo. Ona ništa nisu videle, spavale su - otkrio je Lazić.

Andrijana Lazić
foto: Printscreen/YouTube

Inače, tu nije kraj misterijama koje obavijaju slučaj Andrijane Lazić i njene smrti. Kako se može videti na jednom od kadrova iz snimljenog spota, pokojna Lazićeva drži pištolj u ruci, pokušavajući da ubije svog partnera u pesmi, što dodatno nosi dozu zloslutnih misli.

Kurir/Republika/Preneo: I.L.

Bonus video:

00:21

Sahrana Mihaila Janjuševića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track