BILA NA KORAK OD ISPUNJENJA SNOVA: Tanja iz VB postala mis, dobila MILIONSKI UGOVOR i školarinu, a onda životni ROLERKOSTER
Foto: Petar Aleksić

Nije sve tako crno

BILA NA KORAK OD ISPUNJENJA SNOVA: Tanja iz VB postala mis, dobila MILIONSKI UGOVOR i školarinu, a onda životni ROLERKOSTER

Stars -

Tatjana Jovančević, mnogima poznata kao Tanja iz Velikog brata, bila je gost podkasta "Nije sve tako crno" autora i voditelja Jovane Matić Đokić i prvi put javno govorila o svim životnim borbama iz kojih je izašla kao pobednik.

Tatjana je kao i svaka devojčica maštala o tome šta će biti kad poraste, svojom lepotom se izdvajala od većine, a krupnim koracima je koračala ka ozbiljnom uspehu.

Sa 16 godine postala je mis i dobila milionski ugovor poznatog italijanskog brenda koji joj je nudio saradnju i slavu, ali je život za nju imao druge planove. Upala je u kandže porodice momka koga je površno poznavala i preživela pakao, a nešto kasnije zbog bolesti izgubila je nogu, a za par godina i dojku.

Tatjana Jovančević
foto: Kurir

- Osećam se kao ratnica gotovo od rođenja, a naročito od kada su mi se roditelji razveli, od neke moje treće godine pa sve do sada, do moje pedesete. Non-stop kao da sam u nekom ratu, za sve treba da se borim, kod mene ne postoji ništa opušteno - pričala je Tatjana i otkrila svoje snove od malih nogu:

- Kao mala sam maštala da budem stjuardesa ili da šetam po nekim velikim pistama, da budem svetski poznata. Od rođenja sam imala osećaj da sam stvorena za neke velike stvari.

Tatjana je evocirala uspomene i prisetila se jednog od najlepših trenutaka u životu, a to je kada je ponela titulu misice i bila na korak da ostvari svoje snove.

Tatjana Jovančević
foto: Kurir

- Bio je jedan veliki šok, ali prelep. Nisam ni bila svesna šts se dešava, stavljaju mi lentu, svi se okupili oko mene. Trebalo je da nakon toga da predstavljam Jugoslaviju. Dobila sam od najpoznatijeg italijanskog brenda ponudu i milionski ugovor... Dobila sam stipendiju, 5 godina školovanja, može da ide sa mnom ko god jer sam maloletna. Sećam se, brat mi pokazuje cifru, ali ja sam razmišljala. Rekla sam: "Moram malo da razmislim". Mislim da sam jako pogrešila u tom trenutku - otkrila je.

Kompletan intervju pogledajte na jutjub kanalu Kurira.

NIJE SVE TAKO CRNO

Svake srede u 20 časova samo na Youtube kanalu i sajtu Kurira pratite novo izdanje emisije koja će vam vratiti veru u sebe, ali i svetlije sutra.

Teme i sadržaj će vas možda ponekad rastužiti ili rasplakati, ali i promeniti pogled na svet i ubediti da NIJE SVE TAKO CRNO.

Nije sve tako crno
foto: Kurir

Pred vama će biti tople ljudske priče, svakodnevni problemi, iskustva poznatih ali i manje poznatih lica koja će progovoriti o svojim ne tako lakim životnim trenucima i pomoći da prevaziđete svaki loš period u životu i shvatite da uvek postoji svetlo na kraju tunela.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track