OVAKO IZGLEDA UNUTRAŠNJOST VILE MELINE I HARISA! Luksuz kakav se viđa jednom u životu, nećete moći da odvojite oči od ovih fotki
Foto: Vladimir Šporčić, Kurir, Nikola Anđić

prelepo

OVAKO IZGLEDA UNUTRAŠNJOST VILE MELINE I HARISA! Luksuz kakav se viđa jednom u životu, nećete moći da odvojite oči od ovih fotki

Stars -

Razvode se Haris i Melina Džinović. Jedan od naših najpoznatijih estradnih parova, rešili su da stave tačku na svoj brak i da se posle 22 godine ljubavi razvedu.

Haris i Melina Džinović su emotivnu vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje dece, sina Kana i ćerku Đinu, u bračne vode stupili su 12 godina kasnije, a kako se pisalo pevač se navodno iselio iz luksuzne vile na Senjaku.

U luksuznu vilu pevač je uložio, kako se pisalo, oko 2 miliona evra, a radovi su trajali toliko dugo jer je on neprestano menjao nacrte, te su se i već izgrađeni zidovi rušili, kako bi se sve uklopilo u njegovu viziju idealnog doma, o čemu je i pevač pričao javno.

Đina Džinović
foto: Printscreen

O sadržajima koje nudi ovaj privatni dom mnogima se zavrti u glavi na samu pomisao šta sve poseduje.

Kako su mediji pisali, Haris i Melina na krovu svoje milionske vile imaju i bazen, zatim vinski podrum bogat vinima iz različitih krajeva sveta. U posebnom delu kuće, sa ozvučenjem kako zaslužuje pevač ovakvog glasa je muzički studio, a pogled na grad je nestvaran

Haris navodno nije želeo da propusti priliku, kada već gradi vilu po svojoj želji, da nema svoj studio poput mnogih muzičara. Kao veliki poznavalac nota i vrstan muzičar, to je bio početni uslov kada se pravio projekat kuće.

1 / 2 Foto: Printscreen

- Veliki dnevni boravak, brojne sobe, hodnici i dečije sobe, opremljene po želji Đine i Kana, su samo deo onoga što čini ovaj dom, koji je Haris posle dugo godina na estradi odlučio da sebi priušti. U kući je takođe urađena teretana, sala za proslave, spa centar - rekao je jednom prilikom izvor, a prema objava njegove ćerke Đine, može se primetiti i da su kristalni lusteri svuda po kući.

- Kako vila ima više od 930 kvadratnih metara, bilo je sasvim izvesno da će se naći prostor i za njegov studio. To će najverovatnije biti na drugom spratu uz svu potrebnu zvučnu izolaciju kako pevanjem ne bi narušio mir u kući ukoliko mališani žele da uče. Vrata njegovog studija biće otvorena i za njegove kolege. Oprema stiže iz muzičkih kuća koje opremaju najbolje svetske studije - rekao je izvor svojevremeno.

Kurir / Blic

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja