"OD UDARACA SAM IZGUBILA VID, NAPASTVOVAO ME JE TRI PUTA DNEVNO!" Potresna ispovest monstruozno pretučene pevačice
Foto: Printscreen

tvrdi da ju je ugnjetavao, trovao, ucenjivao, ali i drogirao

"OD UDARACA SAM IZGUBILA VID, NAPASTVOVAO ME JE TRI PUTA DNEVNO!" Potresna ispovest monstruozno pretučene pevačice

Stars -

Pre nekoliko dana je kao bomba odjeknula vest da je naša pevačica Katarina Beba Vasić pretučena od strane bivšeg partnera, sa kojim je živela prethodnih pet meseci.

Ona je na svom Instagram profilu objavila uznemirujuće fotografije, te iznela tvrdnje protiv bivšeg partnera, za kog tvrdi da ju je tri meseca ugnjetavao, trovao, ucenjivao, ali i drogirao.

Katarina Beba Vasić
foto: Printscreen

Beba se sada ponovo oglasila, a u svojoj potresnoj ispovesti ispričala je stravične detalje dvomesečne torture koju je doživela.

- Moj sin je autističan. U tim trenucima sam izgovorila da mi je drago da je autističan, pa ne zna šta se dogodilo! - započela je Beba kroz suze za domaće medije, pa progovorila o fotografijama koje su osvanule:

- On me je slikao. Da mi pokaže kako sam lepa i kako napredujem, jer sam ja bila slepa, od udaraca sam izgubila vid, sad se pomalo vraća, ali i dalje ne vidim - ispričala je pretučena pevačica.

Katarina Beba Vasić
foto: Printscreen

- Napastvovao me je minimum tri puta dnevno, a onda bi me pitao: "Da li hoćeš da napravimo bebu" - grcala je u suzama Beba.

Inače, Beba je slučaj prijavila policiji, a kako je rekla, zbog udaraca je završila u bolnici.

- Čovek sa kojim sam bila u vezi 5 meseci, 2 meseca ,,raja", dva meseca pakla! Sada sam na sigurnom, valjda, ovako izgledam sada. Za sada ne smem zbog policijske istrage da dajem mnogo informacija, ali to je otprilike neki period kada je mučenje trajalo. Tek sutra posle 17 časova ću smeti da dajem izjave, ali ima poprilično toga na mom Fejsbuk profilu o svemu šta se desilo - poručila je kratko Beba Vasić za Republiku.

Kurir.rs/Republika/K.M.

Bonus video:

00:16

Ispred doma Džinovića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track