PAKLENI KUVAR DANAS IZGLEDA SKROZ DRUGAČIJE: Žena ga ostavila sa TROJE DECE, sud mu ih oduzeo, a sad ima još PETORO! Evo šta radi
Foto: CILE

PAKLENI KUVAR DANAS IZGLEDA SKROZ DRUGAČIJE: Žena ga ostavila sa TROJE DECE, sud mu ih oduzeo, a sad ima još PETORO! Evo šta radi

Stars -

Kuvar Saša Mišić postao je popularan kada je vodio šou "Paklena kuhinja", a već godinama se ne pojavljuje u medijima. Njegova drama krenula je kada ga je 2011, kako su mediji preneli, napustila supruga i ostavila sa troje male dece.

„Žena me je ostavila sa troje dece“, preneli su mediji 2011. godine potresnu životnu ispovest paklenog kuvara Saše Mišića.

Deca, Saša Mišić, Pakleni Kuvar
foto: Marina Lopicic

- Mesecima živim kao samohrani otac troje dece. Moja supruga Katrin nije se snašla u ulozi majke u Srbiji pošto ta uloga u Nemačkoj, odakle je poreklom, izgleda potpuno drugačije. Odlučila je da živimo ovde jer smo želeli da deca rastu u uslovima koji u Nemačkoj više ne postoje - izjavio je tada Saša i dodao da uz pomoć dadilje, koja je pedagog, posvećeno i s ljubavlju odgaja dve devojčice i dečaka.

Saša Mišić, u to vreme velika televizijska zvezda, verovao je da njegov brak ima budućnost i da će supruga, sa kojom je ostao u kontaktu, uvideti da je najbolje da ponovo žive zajedno, te da će se vratiti na njihovo porodično imanje u Ritopeku.

Međutim, tri godine kasnije nastupio je neočekivani obrt. Saši je Centar za socijalni rad oduzeo decu, a starateljstvo nad njima dato je njihovoj majci Katarini Grujning.

1 / 6 Foto: CILE

- Budite uvereni da su svi dokazi koji su dostavljeni sudu, tužilaštvu i Centru za socijalni rad pribavljeni od gospođe Katrin, ali i od članova porodice samog gospodina Mišića, koji na sve načine nastoje da pomognu bivšoj snaji - poručila je advokatica bivše gospođe Mišić, koja je tvrdila da je Saša "povredio njen i telesni i duševni integritet“ njihove dece.

Usledio je odgovor u vidu protesta koje je Saša Mišić, uz podršku nekoliko stotina građana, organizovao ispred „Vaznesenjske crkve“, tražeći da mu se deca vrate.

- To je taj slovenski deo duše koji proradi kad se načini velika nepravda. Okupili smo se da se pomolimo i da javnosti pošaljemo pravu sliku - kazao je tom prilikom.

Javnost je ostala uskraćena za epilog porodičnog spora koji je stigao do suda. Saša Mišić se povukao iz javnost i, koliko je poznato, u međuvremenu dobio još petoro dece sa ženom čiji identitet nije otkriven.

Međutim, sudeći po društvenim mrežama, "kuvar iz pakla" i dalje se bavi kulinarstvom i uživa kada kuva.

Na društvenoj mreži Instagram veoma je aktivan. Ima svoju emisiju „Ognjište” i izgleda drugačije.

„Šta kuvar sprema dok konobar drema“, „Začin na moj način“, „Zaboravljena kraljica zimnica“ ‒ tek su neki od naslova kratkih video snimaka. Mnogi su pregledani više desetina hiljada puta. Ljubitelji gastronomije i dalje vole njegove „paklene“ recepte i ostale savete, a primetili smo i da je na Instagramu imenu i prezimenu dodao prefiks “hadži”.

Danas je nešto mršaviji, prosed, ali i dalje duhovit i harizmatičan kuvar, koji obilazi Srbiju u potrazi za autentičnim srpskim receptima.

kurir.rs/hello/story

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track