OVAKO JE MELINA PROSLAVILA 42. ROĐENDAN Na sebi imala haljinu pripijenu uz telo, sve je prštalo od luksuza, a Harisa ni traga
Foto: Nikola Anđić, ATA Images, Damir Dervišagić

OVAKO JE MELINA PROSLAVILA 42. ROĐENDAN Na sebi imala haljinu pripijenu uz telo, sve je prštalo od luksuza, a Harisa ni traga

Stars -

Prašina koja se podigla nakon što je kao bomba odjeknula vest da se razvode Melina i Haris Džinović ne spušta se. Kreatorka je, kako se saznaje, još pre nekoliko dana spakovala kofere i otputovala u Sarajevo, gde trenutno boravi.

Da nešto baš ne štima između Meline i Harisa mnogi su primetili kada je kreatorka slavila 42. rođendan na kojem navodno nije bilo pevača, sudeći bar po fotografijama koje su se pojavile na društvenim mrežama. Iako je veliku glamuroznu proslavu organizovala u velelepnoj vili na Senjaku, Haris navodno nije prisustvovao.

Melina Džinović
foto: Printskrin/Instagram

Melina je spremila prelepu večeru za odabrane goste. Roze nijanske krasile su slavljenički sto, koji je imao grandiozne cvetne aranžmane i kristale.

Na meniju se nalazio suši, a slavljenica je nosila haljinu iz svoje nove kolekcije.

Proslavi je prisustvovala i supruga Dragana Stojkovića Piksija, Snežana Stojković.

Melina Džinović
foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, kako prenose mediji, Melina i Haris su se odlučili na sporazumni razvod.

- Melina i Haris Džinović su se odlučili na sporazumni razvod, budući da njihov odnos nije štimao najbolje već neko vreme. Doneli su trenutno najbolju moguću odluku za njih i njihovu decu. Haris se već iselio iz njihove vile na Senjaku, a Melina je ostala tamo s decom. U toku je proces razvoda braka, a kasnije će biti određeno i kako će imovina biti raspodeljena među njima - otkrio je dobro obavešteni izvor blizak porodici Džinović.

Par je pokušao da pomiri njihovi zajednički prijatelji Jovana i Željko Joksimović.

Bonus video:

00:16

Ispred doma Džinovića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track