VRELA AKCIJA JANJUŠA I ANELI BEZ POKRIVAČA: Scene kakve rijaliti ne pamti, sve pršti od strasti (FOTO)
Foto: Printscreen

VRELA AKCIJA JANJUŠA I ANELI BEZ POKRIVAČA: Scene kakve rijaliti ne pamti, sve pršti od strasti (FOTO)

Stars -

Učesnici Elite i ljubavni partneri Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš svako veče završe žestokom vrelom akcijom, a sino su otišli korak dalje.

Aneli Ahmić, Elitovizija
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Njih dvoje kao da su potpuno zaboravili na kamere i otkrili se, a Aneli je baš u tom momentu opkoračila Janjuša i krenula da "njiše" kukovima.

Inače, Aneli i Janjuš ne mogu da kontolišu strasti u krevetu, pa tako ne mare za kamere i gledaoce.

Aneli Ahmić
foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, Aneli se nedavno uputila izvinjenje sestri, jer je prekršila dogovor koji je imala sa porodicom, a to je da neće imati intimne odnose pred kamerama. Aneli im je tada poručila da su emocije između nje i Marka Janjuševića Janjuša jake i da zbog toga ne može da se kontroliše.

Aneli Ahmić
foto: Printscreen

- Dala sam obećanje da u rijalitiju neću imati s*ksualne odonose sa Janjušem, ali naša emocija je prejaka i ne možemo da kontrolišemo osećanja - rekla je ona, pa dodala:

- Poručila bih mojoj sestri da to ne uzima zdravo za gotovo i da ne gleda da je to nešto strašno. To je tako i tako će biti. Mi ne možemo da kontrolišemo te stvari. Ja bih da se itvinim jer se nism držala dogovora. Pozdrav - rekla je Aneli i u kameru poslala poljubac.

Kurir.rs/Alo/realnogledano

Bonus video:

00:16

Ispred doma Džinovića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja