"PRIJAVIO SAM POLICIJI" Milan Milošević nakon napada otkrio da je zatražio pomoć: Vidite svi kakva se hajk digla...
Foto: Printscreen

šok

"PRIJAVIO SAM POLICIJI" Milan Milošević nakon napada otkrio da je zatražio pomoć: Vidite svi kakva se hajk digla...

Stars -

Milan Milošević, popularni voditelj "Elite" na TV Pink, u intervjuu za emisiju "Ekskluzivno" osvrnuo se na širok spektar mogućnosti koje rijaliti pruža svojim učesnicima, ali i neprijatnostima sa kojima se susreće poslednjih dana.

- Balkan je izgoreo, mislim da sada gori region, ceo svet! Razmišljao sam danas baš o fenomenu "Elite", u suštini - svima je dobro donela. Ne znam šta bi portali i neke televizije, koje imaju rejtinge na nivou statističke greške, radili, čime bi se bavili da nije "Elite"? Svi pregledi milionski na Jutjbu su vezani za "Elitu", svi bivši učesnici, porodice... "Elita" je svima dobro donela, pa i meni, naravno - počinje priču Milan, koji smatra da su za uspešnost ovakvog projekta zaslužne iskrene, autentične osobe i njihovi spontane, prirodne reakcije, kao i međuljudski odnosi.

Milan Milošević
foto: Ata Images

- Nema tu više šta da se kaže, samo se pogledaju rejtinzi, šerovi. Ono što je bitno je da se istorija i dalje piše, svake godine sami sebe prevaziđemo u očekivanjima, u tome što učesnici sami naprave, nema sceniranja, ničeg što je dogovoreno. Sve je do učesnika, oni prave šou program. To je psihološka igra, s velikom dozom humora, zabave, svega i ja sam se uklopio sa njima kao da sam i ja učesnik. Ne možeš ti biti voditelj takvog programa, a da nemaš rijaliti mozak. Moj mozak je naštelovan tog trenutka kad kročim u dvorište ispred Bele kuće na tu priču, ja odmah kliknem, čitam ih, gledam, razmišljam... Kao da se nekada nadmećem sa njima - zaključuje Milošević.

Na kraju razgovora, prokomentarisao je medijske natpise da će podneti nekoliko tužbi zbog gnusnih uvreda, optužba i kleveti, koje pojedinci iznose na njegov i račun njegovih kolega.

Milan Milošević
foto: Kristijana Ćaćić

Ne bih komentarisao, vidite svi kakva se hajka digla protiv mene i mojih kolega, ali je se ne bavim tim, postoje nadležni organi i institucije. Sve sam uredno prijavio policiji, advokati rade svoj posao. Mislim da je danas 21. vek, uređena zemlja Srbija, ne može niko da bude oštećen i da na taj način bude sabotiran, upravo ono što meni rade - poručio je Milan.

Kurir / Pink

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track