MILIONSKI PREGLEDI NA MREŽAMA: Životna priča Tanje iz Velikog brata rasplakala region "Hvala ti što si nam dala snagu..."
Foto: Petar Aleksić, Printscreen

nije sve tako crno

MILIONSKI PREGLEDI NA MREŽAMA: Životna priča Tanje iz Velikog brata rasplakala region "Hvala ti što si nam dala snagu..."

Stars -

Tatjana Jovančević, mnogima poznata kao Tanja iz Velikog brata, bila je gost podkasta "Nije sve tako crno" autora i voditelja Jovane Matić Đokić i prvi put javno govorila o svim životnim borbama iz kojih je izašla kao pobednik.

Tatjana Jovančević
foto: Kurir

Tatjana je u emisiji iznela detalje stravičnog zlostavljanja i nasilnog gubljenja nevinosti sa samo 16 godina, ali i bolestima zbog kojih je ostala bez noge i dojke.

Njena životna priča dirnula je javnost, a video snimci iz emisije postali su viralni.

Tanja Jovančević
foto: Petar Aleksić

Na društvenoj mreži TikTok preko milion pregleda broji video snimak na kome priča o nedelu porodice koja joj je uništila život, a emisija na jutjub kanalu Kurira za samo nekoliko dana prešla je sto hiljada pregleda.

Tanja je poslala mnoštvo poruka ljudima koji su prošli slično ili isto iskustvo, mnogima dala vetar u leđa i promenila pogled na život.

Bivša učesnica rijalitija postala je simbol jačine, vere i pozitive na društvenim mrežama.

Tanja Jovančević
foto: Printscreen

Pozitivni komentari su se samo nizali: "Hvala ti što si nam dala snagu", "Svaka čast Tanja. Bog ti sreće i zdravlja dao... Jesi snaga za nas koje se borimo sa slicnim situacijama", "Bravo hrabra ženo", "Kako je lepa, dostojanstvena žena, kojoj su uzeli "život,, u ranom detinjstvu. Ovo se zove heroj", "Ako možeš ti da preživiš sve to, mogu i ja", "Žena zmaj", "Hvala ti što si ovo podelila sa nama" i mnogi drugi.

Tanja Jovančević
foto: Printscreen

NIJE SVE TAKO CRNO

Svake srede u 20 časova samo na Youtube kanalu i sajtu Kurira pratite novo izdanje emisije koja će vam vratiti veru u sebe, ali i svetlije sutra.

Teme i sadržaj će vas možda ponekad rastužiti ili rasplakati, ali i promeniti pogled na svet i ubediti da NIJE SVE TAKO CRNO.

Nije sve tako crno
foto: Kurir

Pred vama će biti tople ljudske priče, svakodnevni problemi, iskustva poznatih ali i manje poznatih lica koja će progovoriti o svojim ne tako lakim životnim trenucima i pomoći da prevaziđete svaki loš period u životu i shvatite da uvek postoji svetlo na kraju tunela.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

01:38:13

SCENIRANJE 25.06.2023. MILOMIR MARIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track