OTKRIVENO GDE SE NALAZI MILICA PAVLOVIĆ! Posle dve nedelje viđena u hotelu! Bila samo s jednom osobom
Foto: Senorita Music

OTKRIVENO GDE SE NALAZI MILICA PAVLOVIĆ! Posle dve nedelje viđena u hotelu! Bila samo s jednom osobom

Stars -

Jedna od najpopularnijih mladih pevačica u našem regionu, Milica Pavlović, koja je karijeru počela u "Zvezdama Granda", podigla je ogromnu frku među svojim fanovima i u domaćoj javnosti, a da nije uradila bukvalno ništa - samo je nestala na dve nedelje.

Milica Pavlović
foto: Senorita Music

Već danima društvene mreže gore od zabrinutih fanova kojima je postalo veoma čudno što se Milica toliko dugo ne oglašava. U prethodnom periodu pevačica nije objavila nijedan post na Instagramu, stori, niti je dala neki znak da uopšte prati šta se dešava.

Niko je nije video u gradu, nije imala nastupe, pa je kompletna situacija zabrinula njene fanove da su čak razmišljali da se organizuju i zapute se u Bunibrod kako bi proverili šta se dešava i da li se možda sklonila u svoje selo kako bi malo odmorila i predahnula.

Milica se konačno pojavila u Beogradu. Ona je posle dve nedelje viđena u jednom luksuznom prestoničkom hotelu.

Milica Pavlović
foto: Senorita Music

Pevačica je bila bez trunke šminke, bez ikakve scenske garderobe koja privlači pažnju, kosa joj je bila vezana u rep i očigledno da je želela da bude neprimetna.

Bila je u društvu svoje saradnice, sa kojom je očigledno razgovarala o nekim bitnim temama i sve vreme su gledale u telefon.

Gde je bila u prethodnom periodu i šta je radila, još uvek je misterija.

Kurir/Telegraf/Preneo: I.L.

Bonus video:

01:13:49

SCENIRANJE 02.07.2023. RADA MANOJLOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja